Új hozzászólás Aktív témák

  • Pötyi

    őstag

    Uraim, egy kis segítséget szeretnék kérni.

    Vettem a neten egy pár ezer forintos, bolt kirakatába rakható... izét. Ez egy 14 centi átmérőjű korong, ami szép lassan forog és bemutatja a ráhelyezett termék minden oldalát. Kirakati termékbemutató basz. Van benne valami minimális vezérlőelektronika, gombokkal lehet programozni, hogy három sebességgel jobbra forogjon, balra forogjon, vagy jobbra-balra ingázva forogjon. Kínai fosch. A hirdetett tulajdonságát hozza, szépen pörög, azzal nincs gond, de egy aprócska porbléma mégis van vele: egy ponton a burkolat alatt extrém módon melegszik. Már-már attól félek, hogy a műanyag burkolat is megolvad ott. Égetően forró. Szóval én ezt a melegedést nem nevezném egy normális terméknél üzemszerűnek. Persze tudom, miért nem vettem ugyanezt a terméket német gyártótól, az tutira nem melegedne, de ezen lépjünk túl, most már itt van nálam ez.

    Amiért idefordultam: egy önként jelentkezőt keresek, akinek van indíttatása hobbiból szétszedni és emberfeletti elektronikai tudással megnézni, hogy:
    - mi az, ami melegszik (alultervezett ellenállás, túl magas feszültség, akármi)
    - orvosolható, megszüntethető a melegedés kisebb, nagyobb értékű, vagy más alkatrésszel?

    Három darab tripla Á-s kisceruzával megy.

    A munkát / befektetett időt természetesen honorálnám némi alkoholtermékkel. Nem sürgős, csak érdekel, hogy van-e megoldás.

    Akit érdekel, aki talál ebben a feladatban némi kihívást, csörgessen meg privátban, átadom a cuccot vizsgálatra.

    QNX is cool!

Új hozzászólás Aktív témák