Új hozzászólás Aktív témák

  • fpeter84

    senior tag

    válasz Lompos48 #47360 üzenetére

    Ez a szakasz mindent elárul a vak hitről és "hozzáértésről"... :DD

    Lássuk, hogy mit hoztak össze a mérnökök! Első körben egy kapcsolóüzemű táppal működő, futóműként funkcionáló HTPC-t kötöttünk rá, bár csak a kíváncsiság kedvéért, ugyanis eredetileg a megjelenítőinkkel szerettük volna kivallatni a hölgyet. Így üzemelt pár hétig a lánc, míg a készülék bejáródott, majd átkötöttük egy hagyományos, vegyesboltban kapható elosztóba a futóművet. Az eredmény kriminális volt, a fejünk majd szétszakad, úgy kiabált és csörömpölt minden muzsika. A szokásos tesztzenéinket azért óriási erőfeszítések árán végigkínlódtuk, majd végre visszakötöttük a Mini Mirát.

    Tehát egy PC-t be kell járatni - nyilván a sorjás tranzisztorokat le kell koptatni - és vakteszten megmondja hogy egy párszáz forintos kínai elosztóba van bedugva, vagy a lelkét nyugtató méregdrága cuccba :C

    Annó bátyám vett valami jófajta hangfalpárt használtan, pontos összeg nem rémlik de közelítette a 200-at - nem mondom tényleg nagyon tetszett a hangja. De amikor az eladó mondta neki, hogy azért adja el hogy az árát belerakhassa valami hiperszuper aranyozott tápkábelbe - tehát még 200e-nél is több lehetett - amivel a fali konnektorba dugja az erősítőt, ami meg kommersz rézzel van paksra kötve... Hát, az ilyeneknek el lehet adni a hangzásjavító hegyikristályokat meg a zavarszűrő üvegpiramisokat is :))

Új hozzászólás Aktív témák