Új hozzászólás Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    válasz emvy #82321 üzenetére

    tudod hány ilyenen túl vagyunk? mindig jöttek a világmegváltó usb kábelek, kb fél évente menetrendszerűen.
    Aztán a legtöbb persze mégse volt olyan világmegváltó, de ez mindegy.

    Még kőkemény szkeptikust is fogadtunk egy ilyen alkalommal több évvel ezelőtt. Azért voltam hajlandó leszervezni egy ilyet, mert maximálisan korrektül állt a dologhoz, több hifista hülyének nézett, h minek pazalom az időmet.

    És elismerte, hogy bizony, megfelelő láncban jól hallható olyan kábel hatása, amire igazán egzakt mérnöki magyarázatot nem tudott mondani ő se, más se.

    Magam részéről 3 gyerekkel inkább annak örülök, ha van egy kis időm zenét hallgatni, nemhogy újabb szkeptikusoknak tartsunk bemelegítőt. Valamint a nagy láncomban nincs USB, és nem is lesz, pl.

    Szóval örülök, hogy érdeklődsz a sötét oldal felé, de nem én leszek az, pedig nekem is megvan a nyitottságom a mérnöki dolgok felé. Csakhát no, hány olyan ház van, aminek mérnöki szemmel rég össze kellett volna dőlnie, ő meg röhög rajtunk, statikusokon. Erre van egy mondásunk: a szerkezet mindig jobban tudja a fizikát, mint mi, mérnökök. Naná, hiszen mi leegyszerűsítünk, hogy napi munkával vége is legyen 1-1 tervnek, nem kutatunk..

    eladó Kawasaki j300 robogó

Új hozzászólás Aktív témák