Új hozzászólás Aktív témák

  • Patice

    nagyúr

    válasz AMDFan #81107 üzenetére

    "A 21. században élünk, nemrég volt itt pár link arról, hogy a jittert pikoszekundumra pontosan tudjuk mérni."

    Igen, a 21. században járunk, a femtoszekundumos órák korában.

    "Akkor komolyan bárki azt gondolja, hogy az emberi fül olyat hall amit mérni nem lehet?"

    Nem, nem. Az az agyunk. :B

    Hogyan mérjem meg, hogy egy jobb órás USB-s cucctól jobb és szélesebb lett a terem, nagyobb a zene felbontása, több az apró részlet és pláne azt, hogy érzelmeket kelt bennem az előadás?

    Értem a technikai részét is, olvasom a teszteket, méréseket, próbálok összefüggést találni az egyes dolgok között, hogy tudjam merre menjek tovább tudatosan, de sosem sikerül.

    Ameddig eljutottam, az csak saját bevállalt fejlesztések, cuccok megvásárlásával és itthon ugyan abban a környezetben való kipróbálásával értem el. Voltak természetesen zsákutcák, nem is volt kellemes kiszállni belőle.

    A következtetéseimet sosem egy hallgatás alapján vonom le itthon, amikor írok valamiről. És az évek alatt megtanultam már, hogy van súlya annak, amit leírok.

    Talán pont emiatt kérnek tőlem sokszor tanácsot és eddig még sosem borították rám az asztalt, hogy szar volt az, amit mondtam.

    De tökre értékelem azt is, amit te csinálsz a tesztjeiddel, össszehasonlításokkal, mert az is sokakban segít helyre tenni a dolgokat, de légyszíves te se ítéld el eleve azt, amit mi tapasztaltunk meg. Mi magunk sem tudunk rá racionális magyarázatot - tökre örülnénk, ha tudnánk - de ez jelenleg még nincs így. Csak tapasztalati úton tudunk segíteni más hifistáknak olyan területen, amit mi próbáltunk ki. Amiről meg nincs ilyenünk, azt nem firtatjuk, vagy fikázzuk.

    Eladó: TP-Link 24-es switch, Xbox 360, Daewoo Matiz

Új hozzászólás Aktív témák