Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz HIFIsta #38886 üzenetére

    Amíg az első hozzászólás nemzetbiztonsági titkosítása feloldásra kerül, megjegyzem, nem jó ötlet, hogy mindent egy márkától akarsz beszerezni, de ha ragaszkodsz ehhez, akkor nagyjából a Cambridge Audio és a Yamaha jöhet szóba, mint olyan gyártók, amelyek széles spektrumban gyártanak, a keretedbe illő árú készülékeket is, és ennek ellenére a hangdobozaik is jók. A Cambridge általában részletezősebb hangképet szolgáltat. Szóba jöhet a Harman Kardon elektronikák vegyítése JBL hangdobozokkal, ezek egy márkának vehetőek. Való igaz, hogy használtat érdemesebb, a 100ezres keret kevés új készülékekre, még akkor is, ha most csak a CD-játszót, erősítőt, hangdobozt és vezetékeket értünk bele. Esetleg nézhetsz Cambridge One vagy valamelyik Denon lifestyle rendszert ennyiért.
    A többi egzotikum, mint minidisc és hasonlók, külön téma, equaliser pedig tűzzel-vassal irtandó, bár amint a legutóbbi ezirányú topik-beli beszélgetésünk is jelzi, nem mindenki veti el eleve.

    Szerk.: Ed Parker véleményével szemben megerősítem a saját igazamat: a Yamaha hangdobozok általában jó választásnak számítanak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák