Új hozzászólás Aktív témák

  • BluEyes

    őstag

    válasz Almosito #2328 üzenetére

    Nos, ennek az lesz a szépséghibája, hogy egy tök ismeretlen hangfalat, kábelt, forráskészüléket és akusztikai környezetet (szoba, bútorok) is meg fogsz hallgatni az erősítővel együtt. A másik helyen a H/K-val egy másmilyen, jó eséllyel az előzőtől minden ponton eltérő rendszert találsz majd. Vajon mit tudsz majd leszűrni ebből a katyvaszból az erősítőkkel kapcsolatban? Ha az egyik lánc majd jobban tetszik, az biztosan az erősítő miatt lesz? Hm? Ilyen körülmények mellett még hivatásos tesztelők, nagy gyakorlattal bíró audiofilek sem mernének ítélni. Na mindegy, sok szerencsét!

    Én fordítva csinálnám, előbb hangsugárzó (a pénzem jó 80%-áért ami a legjobban tetszik), aztán ha az megvan, keresnék valami vasat elé. Kábelek is kellenek majd, de az nem sürgős, némi gyakorlat amúgy is kell, hogy a kábelek hatását meghalljad, már ha egyáltalán meghallod valaha is, mert sokan nem hallják, csak mondják, mert az ciki lenne, ha bevallanák hogy nem... Egy erősítőt egyszerűbb kölcsönkérni, letét fejében vagy a tulajjal együtt hazacipelni, és a saját jövendőbeli környezetében kipróbálni. Így csak egy változó lenne mindig a rendszerben.
    A NAD 3020 azért jó választás, mert van látható piaci mozgása. Sokan veszik átmeneti erősítőnek, pár hétre vagy hónapra, majd miután megtalálták a nekik megfelelő erősítőt, a kis NAD-ot pár nap alatt eladják gyakorlatilag veszteség nélkül egy másik átmeneti vásárlónak. Ez egy járható út lehet a te számodra is, gondold meg. Lenne egy etalon erősítőd, amihez képest a véglegesnek majd jobban kell szólnia, viszont addig is van zenéd. Innentől időd is lenne, kényelmesen egy csomó cuccot kipróbálni, meg kicsit anyagilag megerősödni, hogy szélesebb kínálatból tudj válogatni. Ha pedig meglesz a jelölt, pikk-pakk megszabadulhatsz a NAD-tól.


    [Szerkesztve]

    Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.

Új hozzászólás Aktív témák