Új hozzászólás Aktív témák

  • bsh

    őstag

    válasz #71562240 #19984 üzenetére

    hát szerintem a dübörgés pont nem kell, a wharfi is "dübörög", és pont ez nem tetszik benne. kell a mély, mert alapeleme ennek a zenének, de az aránytalanul sok az nem jó. de ez szerintem teljesen szubjektív, hisz ahogy írtam, nekem a három jelenlegi dobozom közül (illetve van még egy 4. is :D) a kef tetszik összességében a legjobban - szerinted meg pont az nem való house-hoz. ha mélyebbre le tudna menni (pl. az iq7), akkor szerintem egy nagyon kiegyensúlyozott hangú doboz lenne (legalábbis számomra.)
    nem a hirdetés árában gondolkozom, azt csak úgy gondoltam megveszem, mert ritkaság. de aztán a józan eszem meggyőzött, hogy nem kell még az is a szekrény tetejére.

    tristis: "szóval az se fog zavarni ha az ének nem tiszta." de, pontosan ez hiányzik a wharfiból. pedig annak még külön középsugárzója is van, de a mély teljesen elnyomja.
    dorian: "House-ra talán egyetlen feltétel, hogy legyen elegendő, de ne "terjengős", mosott mélye a doboznak. Persze aztán ki-ki amit szeret, nekem a kemény, ütős mélyek sokkal jobban bejönnek." <--- QFT

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák