Új hozzászólás Aktív témák

  • €uro

    őstag

    (#17249) Dorian: Ha látom értelmét, akkor többet is költök a rendszerre. De őszintén szólva, egyre jobban kezdek elgondolkodni azon, hogy kell-e nekem egyáltalán olyan relatíve szépen szóló szett.

    (#17250) ManY: Ha az íróasztalt az ablak elé tolnám, akkor a monitortól nem tudnám kinyitni.

    Igen, lehet, hogy meg kellene hallgatnom egy-két hifit.

    Mi az a DAC? :)

    (#17252) KMT: Köszi! Így már tiszta minden.

    (#17253) zodo: Ok. Köszi. Tetszik a mélyládád!

    (#17257) Auratech: A számítógép az első. Tévét (tévé előtt) nagyon keveset nézem. Ha igen, azt is nyolcvan százalékban PC-ről. Tehát úgy értem, hogy a számítógépről küldöm a videót a tévére.

    Ez a vonalkeverő jól hangzik! Utána fogok nézni. Ha csak két forrásból érkező vonalat tökéletesen össze tudok keverni, akkor az szinte már minden problémát megoldana.

    "Nekem a pc, mint heterogén forrásokat-hdmi, line audio, spdif, belső hang, tuner kártya, rugalmasan, kényelmesen kezelő eszköz, nehezen elképzelhető. Vagyis igen, de kell hozzá egy harmony távirányító és egy sokbemenetes hangkártya. Esetleg okostelefon-XBMC."

    Egyetértek. Már szemezek is egy ideje a Logitech távirányítóival. De ez egyelőre még részletkérdés, mert általában a gép előtt vagyok, onnan irányítok mindent.

    Köszi az erősítő ajánlatot!

    (#17259) ManY: :) Érdekes, mert miközben eleve egy házimozi rendszert szerettem volna, tegnap még amennyire a sztereó felé húztam, ma már annyira kezdek ismét többcsatornás erősítőben gondolkodni - még ha egyelőre csak sztereóként is használom majd a rendszert.

    (#17260) Auratech: Nagyon jól mondod! Örülök neki, hogy te valóban figyelsz arra, hogy mik az igényeim, mit szeretnék. Mert - most még úgy gondolom, hogy - nincs szükségem a kristálytiszta hangokra. Illetve azt az adott körülmények között nem tudom összeegyeztetni az egyéb elvárásaimmal.

    (#17261) bajnokpityu: Ok. Köszi. Figyelembe fogom venni, amiket ajánlasz.

    (#17264) ManY: Az Aeron A2-t már tegnap ajánlották nekem. A hozzászólások és a véleményetek alapján jó vétel lehet. Ha használt sztereó erősítő mellett teszem le a voksom, akkor az egyik esélyes induló lesz. Már ha addig nem viszi el más, amire bennem a döntés szintjén is megérik a gondolat, hogy milyen zenét szeretnék.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó - Thermaltake TH280 V2 ARGB AIO Vízhűtés 32 hó GARANCIÁVAL 29.900.-

Új hozzászólás Aktív témák