Új hozzászólás Aktív témák

  • KMT

    addikt

    válasz imibogyo #13930 üzenetére

    Az off részt inkább nem folytatom (hosszan). Én is szelektíven olvasok, és te is pontatlanul fogalmazol, így nem csoda, hogy félre értjük egymást. (Az a vödörfedeles mondat azért "más". Egyrészt ott volt a szmájli, másrészt azok pont a magashiányukról híresek, mélyük az van (mennyiségre). Remélem, így már belátod, hogy inkább poénnak fogható fel, mintsem a hallásod minősítésének, vagy beszólásnak...)

    "Polcsugárzók megint csak esélytelenek, hogy mélyláda nélkül elég mélyet nyújtsanak nekem, ugyanakkor sok pont egyet már nem akarok pont a zenére való jobb megfelelés érdekében, ezen mit nem lehet érteni?? "

    Ezt így tökéletesen értem. Csak eddig nem így írtad. És van az amit írsz, nem amit gondolsz, vagy szeretnél írni. :) Szóval ez téveszme. Zenére is jobb lehet egy _megfelelő_ mélynyomóval kisegített állványos doboz, mint egy álló. Sokszor leírtam már, nem részletezem inkább. A hangfalra szánt keretedből viszont ez nehezen jönne ki... A teljes keretből már megoldható viszont, ha erősítőre kevesebbet költesz.

    Ellenben bonyolítja a helyzetet, hogy egyszerre akarsz zenére és "effektre" cuccot. Ez nem lesz könnyű menet, valahol (játék / zene / pénztárca) kompromisszumot kell kötnöd. (Az ilyen robbanásos mélyekhez nem csak mély mély, hanem kiemelt mélyek kellenek. Ami ilyen, az meg zenén nem az igazi. Hasonlóan, zenére inkább zárt, effektre inkább reflex láda lenne jó... Olyan álló dobozt meg nehéz (drága) lesz találni, ami olyan/annyi mélyt nyújt, mint egy láda.)

    Na szóval ilyen okok miatt nem ajánlottam konkrét dolgot. Egyszerűen nem tudok mit ajánlani, még így se.

Új hozzászólás Aktív témák