Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    nagyúr

    válasz denesdr #125331 üzenetére

    :DDD

    Szánalom.
    Tudod, miért ?

    HOGY A PICSÁBA LÉTEZIK AZ, hogy amit itt vagy amott beírnak, ugyanaz jelenik meg a fórumon nem csak nekik beírás után, de mindenki másnak is, aki olvassa ???

    Úgy megfognám őket, megállnék a házuk előtt, hogy lekövessem a fizikai internet kapcsolatuk kábelét, mi mindenen megy át az ő kis digitális jelük, mennék utcai elosztóba, rozsdás szekrények, kókányolt tyúkbél-erdők és minden ilyesmi irányába, míg végül bekérezkednénk - engedéllyel, kísérettel - a BIX-be, ahova befut egy ph-s szerverre az adat, megpróbálnék a szerverek garmadájának süvítő hangja mellett feltenni neki egy kérdést, hogy ezt itt most mennyire érzi hifinek, nem aggódik-e esetleg, hogy a zene ami jön, ott a szeverteremben felszed a zajból és ilyenek...

    Hagynám finoman ülepedni és fejvakarni, töprengeni, hogy az a karaktersorozat, amit itt begépel valaki, nevezzük bájtoknak őket, mivel azok, hogy a pékbe jutnak mindenféle - hifi szemmel - elképesztően dzsunka rendszereken keresztül bitperfekt sérülésmentesen el A-ból B-be.

    Meghagynám töprengésében és ha összerakta, akkor megtapsolom és onnantól kezdve hülyézhet másokat, mert ért hozzá.

    De addig maradjunk annyiban, hogy én TUDOM, mert tanultam, szakmám és meglehetősen egzakt szakma a matematika/logika erejével, nem úgy mint az analóg, ahol sosincs két egyforma vonalzó sem az apró eltérések miatt, míg digitálban van 100% egyező adat, mikro eltérések nélkül.

    Az usa-ból rendelek egy hanglemezt, a büdös életbe nem ugyanaz lesz, mire megkapom, mert az atomjai mozognak, a tasakban csúszkálgat piciket, stb. Az más, hogy az eltérés elhanyagolható a reprodukció szempontjából, de akkoris létezik. Digitálban ilyen nincs, tcp/ip alapokon. Elméleti és gyakorlati lehetetlenség, mindaddig, míg átjön az a flac hozzám és nem jelez hibát a böngésző (vagy streamer, egyéb).

    AVX :D Színvonal... :(((

    De hát meg kell élniük, szaporodtak, ott a kölök, etetni kell.

    [ Szerkesztve ]

    Kígyó vére, béka hája, pók levedlett ruhája.. kondéromban lepke sül, kívánságom teljesül !

Új hozzászólás Aktív témák