Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    Halihó!
    Én 2 napja tolom, de nem vágom miért van erősebb csapata az ellenfélnek.
    Sima quick match, amit tolok és kb 1 et nyertünk eddig és vagy 30 vereség. Csapattársaim nem tudják hogy kell behátrálni, sokszor nézem előrerohan és ott hal meg semmi taktikázás. Jó én is csak 2 napja játszok ezzel, de előtte DOTA 2-vel toltam benne van vagy 800 órám szóval van fogalmam a mobához (herobrawler vagy akárhogy is nevezzük). Eddig ez a játék sokkal sokkal nehezebbnek tűnik számomra, mivel itt jobban a csapatra vagyok utalva. Dotába még ha gyenge is volt a csapat legalább feltápoltam magam és levadásztam 1-esével az ellent, itt sajna tehetetlen vagyok. Itt egyelőre csak vesztek és ez elég rossz már így a sokadik után.
    Persze legjobb statom nekem szokott lenni ritkán van még 1 játékos akinek hasonlóan jó a statja, de többnyire jóval gyengébbek.Legtöbb sebzést is mindig én okozom ellenséges hősbe. (és tudom nem a stat számít stb.. de azért mindig úgy van, hogy az a csapat nyer ahol jobbak a statok, több hőst letudnak ölni,kevesebbet halnak, egyszerű matek)
    Szóval jah, eddig sokkal nehezebb mint a Dota vagy WC3 vagy bármi más egyszerűen képtelen vagyok nyerni a csapatommal. Ja igen meg kilépegetnek állandóan a csapatomból, érdekes ellenféltől soha nem lépnek ki stb.... ez is elég bosszantó. Meg egyszerű statisztika, hogy elvileg ugyanannyiszor kellene jó csapatot kapnom, mint rosszat de valamiért nem így van. Ezen én is meglepődtem ezért is írtam most ide.

    Veletek volt már ilyen? (Dotába pl. soha nem volt ilyen nagy vereségi sorozatom ott kb 50/50 valahogy jobb a balansz)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák