Új hozzászólás Aktív témák

  • Mister_X

    nagyúr

    válasz holozis_HUN #17635 üzenetére

    Az a baj, hogy nem érted/nem tapasztaltad még, hogy nem a karaktered a központ. Supportként hátrébb helyezkedsz el, a csapattársaid jó esetben még a képernyődön vannak, az ellenfeleid viszont már nem: nem elsődlegesen az a fontos, hogy mi történik a csapattársaiddal, hanem hogy mit tervez az ellenfél. A legtöbb support kitje megelőzésre vagy akár kezdeményezésre való (Tassadar fal, pl.), ezért az ellenfeleket kell figyelned, hogy mennyien vannak, mennyi manájuk/HP-juk van, ki hiányzik az ellenféltől, stb. - ahogy a csapatod se fog TF-et kezdeményezni, ha te hátrébb vagy, mert bevetik magukat és mire reagálnál, már késő. Ugyan ez igaz minden egyéb karakterre, az ellenfelet kell figyelni és az alapján reagálni, kezdeményezni.

    Pár hero használ olyan AOE-t, ami "kilóg" FOW alól, lásd Diablo, esetenként Sylvanas, bizonyos talentek mellett még pár hero (Johanna). Továbbá mintha boss AOE-je is látszódna, bár erre nem merek megesküdni, lehet bug volt régen.

    TLV - rögzített kamerával lehetetlen
    Abathur - multitask tanfolyam, folyamatosan figyelned kell, hogy ki hol-merre van (ellenfél), melyik lane hogy áll, folyamatosan kell pakolni az aknákat és lane-t kell váltani.
    Nova - itt is figyelned kell, hogy ki merre megy, ki marad egyedül, hol bukkan fel az Aba locust, hol lehet a Murky tojás, elment-e a Sylvanas egyedül mercezni, hol tudsz +1 főként a lane-re kapcsolódni egy potya killért, stb. Global ulti végképp. Zeratul, Samuro, Valeera egy kutya.
    Ragnalord - molten core, ugye.

    Magasabb szinten majd kitapasztalod, hogy miért is rossz a rögzített kameraállás.

    "Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Új hozzászólás Aktív témák