Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirandrish

    legenda

    válasz Tyler Durden #9031 üzenetére

    D3as pályafutásának egyik mérföldköve az volt (megpróbálom úgy leírni hogy mindenki értse) hogy trade-ben átvert embereket.
    Vannak ott is legend itemek és az egyik patcben ezeket upgradelték, viszont ugyan úgy néztek ki mint a régiek..az egyetlen különbség akkor mutatkozott ha rávitted az egeret mert a régi neve mögött volt egy "legacy" felirat.
    Igen ám de mikor tradeltél és betetted az új itemet amit eladásra kínáltál teszem azt 300M goldért, majd az inventorydba jobbklikket nyomtál a "legacy"ra akkor semmi sem látszott, mégis kicserélte egy akkor már értéktelen itemre. És így igen komoly mennyiségű goldot csalt ki a gyanútlanabb játékosoktól.
    D3 blacklisten hosszú ideig TOP3ba volt, de valahogy a rajongó táborát ez nem zavarta sose, és imádják.

    Lényeg a lényeg..egy igazi kis köcsög..semmi több. :K

    F-ECT$ D3ba sem volt ász soha...pénzelték, ezért meg tudott venni magának mindent..a D3 meg tipikusan az a játék ahol skill mint játékos képesség messze nem olyan fontos ha a TOP itemekben vagy.

    Te biztosan emlékszel mikor bevezették a Demonic Essencet és az kellett az Amu crafthoz..csak bugos volt így el lehetett tradelni...több ezer darabot vett holott ugye csalásnak számított, aztán rajoskodott hogy még aznap este lecraftolt 500amut.

    Persze amint megtudta hogy a Blizzard ezt megszimatolhatja (nem tudom min csodálkozott mikor élőbe csinálta) akkor össze is fosta magát és az összes goldját kimenekítette úgy hogy odaadta a haverjainak..mert félt a bantól.

    Szánalmas kis fikazabáló..

    [ Szerkesztve ]

    Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Új hozzászólás Aktív témák