Új hozzászólás Aktív témák

• fogtunder

nagyúr

válasz csizi90 #48132 üzenetére

ezt már kimatekoztuk a bejelentés környékén, ha most kezd valaki totál f2p üzemódban, akkor kb. 2-3 év, mire értelmes lapkészlete lesz. ennél valószínűleg hamarabb lehetsz legend, mert olcsó ladder képes paklik úgyis lesznek, tényleg az a kérdés, hogy erre teszel fel mindent és töröd a lapokat, mint a hülye, vagy próbálsz minél nagyobb kollekciót összeszedni. én perpill senkinek sem ajánlanám, hogy f2p-ben elkezdje a játékot, mert akkora grindfest, amihez nekem nincs gyomrom. kell vele tolni pár hónapig, ha tetszik, akkor venni legalább 40 classic packot és/vagy a megfelelő adventúrákat, egy átlag mesekártya játékhoz képest még ez se lesz sok. azzal, hogy a blizzard ennyire mellékesként kezeli az arénát (óriási szórás a draftok erőssége között, véletlen pack reward), a legjobb lapgyűjtési opciót veszi el a kezdőktől. OK, hogy az aréna elég HC egy kezdőnek, de jelenleg már a casual és a ladder is az. ha ki lehetne választani a packot, amit a végén kap az ember, akkor már megérhetné, így nem.

(#48136) micafighter: nem is a jókat kell betörni, de annyi trash legend van a kollekciómban, hogy félelmetes. meg pl. boomból is ott ül a második, mert arra vártam, hogy hátha nerfeli a Blizz, mert túl OP, de hát látszólag nem volt az Kappa

[ Szerkesztve ]

I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák