-
IT café
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz csizi90 #48132 üzenetére
ezt már kimatekoztuk a bejelentés környékén, ha most kezd valaki totál f2p üzemódban, akkor kb. 2-3 év, mire értelmes lapkészlete lesz. ennél valószínűleg hamarabb lehetsz legend, mert olcsó ladder képes paklik úgyis lesznek, tényleg az a kérdés, hogy erre teszel fel mindent és töröd a lapokat, mint a hülye, vagy próbálsz minél nagyobb kollekciót összeszedni. én perpill senkinek sem ajánlanám, hogy f2p-ben elkezdje a játékot, mert akkora grindfest, amihez nekem nincs gyomrom. kell vele tolni pár hónapig, ha tetszik, akkor venni legalább 40 classic packot és/vagy a megfelelő adventúrákat, egy átlag mesekártya játékhoz képest még ez se lesz sok. azzal, hogy a blizzard ennyire mellékesként kezeli az arénát (óriási szórás a draftok erőssége között, véletlen pack reward), a legjobb lapgyűjtési opciót veszi el a kezdőktől. OK, hogy az aréna elég HC egy kezdőnek, de jelenleg már a casual és a ladder is az. ha ki lehetne választani a packot, amit a végén kap az ember, akkor már megérhetné, így nem.
(#48136) micafighter: nem is a jókat kell betörni, de annyi trash legend van a kollekciómban, hogy félelmetes. meg pl. boomból is ott ül a második, mert arra vártam, hogy hátha nerfeli a Blizz, mert túl OP, de hát látszólag nem volt az Kappa
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest