-
IT café
A Hearthstone több, mint 6 éves játék így szinte minden információ megtalálható a topicban. Ennek ellenére érdemes inkább kérdezni, mert nincs karban tartott mindenre kiterjedő tudástár, és a gyorsan változó szabályok, kártyák, és eltérő játékmódok miatt ilyen nem is nagyon fog előállni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz JNashville #47499 üzenetére
Az eddigiek alapján a rák shaman gyengül a legkevésbé és ez nem valami jó counter ellene, mivel ő se lényekkel operál ugyebár. Én nem is értem mit gondolnak. Ennyire nem ismerik a jelenleg futó deckeket?
Ja tényleg, még bármi jöhet hiszen nem ismerünk minden lapot... -
h3lios
addikt
Ez hülyeség már ne is haragudj. Sokkal jobb lapok vannak, mint TGT-ben összesen voltak. De akkor felsorolom:
-Shaman Legend
-Paladin Legend (közel sem olyan fos, mint pl. Fizzlebang volt.)
-C'Thun
-N'Zoth
-Tauntos Faceless
-0 manás epic spellek
-Rogue Legend
-Warriorba a C'Thun os armoros lap
-Új C'Thun-os Druid lapÉs akkor még sok mindent nem is láttunk valszeg a maradék 2 god sem sz.r kategóriás lesz, szóval én azt mondom, hogy a TGT-nél sokkal jobb. Kb. GVG szinten van, csak nem a rákról szól a kieg. Nincs Dr. Boom és muster, de ez nem is baj, mert eddig majdnem minden lap a control paklikat erősíti kevés RNG-vel.
(#47501) vzarmo
Valszeg nerfelni fognak a shaman lapok közül, Lepert szinte biztos, illetve Juggler is nerfre számíthat (ami bekerülhetne amúgy a Crackle helyére). Lepernél a legvalószínűbb, hogy 1/1 lesz, hogy felfelé ne tradeljen. Juggler meg vagy 2/2 lesz, vagy 3 mana.
[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
-
itldj
aktív tag
-
Gyuri27
félisten
válasz h3lios #47502 üzenetére
Ezek semmit nem érnek. Most a kieg nélkül a standard szerint olyan aggró, ebola, zoo deckeket csinálsz, hogy ihaj. Kiesik a belcser, deathlord, healbot stb-stb.
Az új kieg lassítani akarja a metát. De hidd el turn7 lethál most is lesz.
Mire a kieg lapjai működnek 8-10 kör már halott leszel. Persze néha kijön a lépés, de ennyi.
A controll paklik azért nem müködnek most se nagyon. Sok a mana cost. Nem mindegy mikor mit húzol. Az ebola, zoo stb-stb meg kis mana costal operál. Az esetek 90%-ban nekik van jó play.
Nézd vissza a hs-t idáig. Az elején nem dominált a rák. Utána minden kieget, kalandot utalta. Ha nerfelve lesz a silence és a bgh egy felbuffolt valamit mivelsz fogsz meg?
Nem akarok károgni de ezen se a leper se a juggler nerf nem fog segíteni.
Lotheb is kiesik majd. Dark kultist, bitte, chow, birka, kezan, minibot, naru, chosen, lightbomb, shieldmaiden.Amd - Radeon - Ryzen
-
whitezo88
nagyúr
Tempo magebe jó lehet
-
saen
veterán
Lesz új Deathwing is, Kibler fogja bemutatni:
-
DaveNo1
veterán
válasz DaveNo1 #47509 üzenetére
Amúgy valaki kérdezte, hogy miért baj, hogy újracsomagolva kiadják a régi lapokat.
Na pont azért szerintem, mert a nem használt rossz legendarykat buffolhatnák is, de ők inkább választják az újracsomagolást, hogy megint kelljen hozzá az 1600 dust (itt most nem ragnarosról van szó, hanem pl. mint látható lesz DW, meg Mukla is)
Más kérdés, hogy eddig se az újracsomagolt Mukla, se Hogger nem tűnik használható lapnak.
You are not prepared.
-
h3lios
addikt
válasz whitezo88 #47505 üzenetére
Ez Legend ? Hogy a f.szomba ? Még Rare-nek is sz.r lenne nem hogy legendnek.... Remélem nem fogok ilyen fosokból sokat bontani, már meg is van a rémálom nyitás ezzel és a boogy monsterrel.
DW-re kíváncsi vagyok, mert a mostani nagyon Yolo, igazából sehol nem jó, csak vészmegoldás. Kijárna már egy ilyen fontos Lore karakternek 1 értelmes HS verzió.
[ Szerkesztve ]
-
pachito
őstag
Egy Corrupted Nozdormut szívesen megnéznék
-
Kari1
aktív tag
válasz h3lios #47502 üzenetére
Ezek körül rengeteg olyan van ami szvsz semmit nem fog érni. Csak nézd meg hogy TGT-nél is mennyi lap ami magában lehet hogy jól nézet ki mégsem játssza senki.
Pl a C'thun lapok-hoz kell C'thun is és ott még elég sokat nem láttunk. Faceless-nél pl T4-ben hol lesz olyan lényed lent aminek van akkora body-ja hogy érdemes legyen másolni, akkor már argus. Plusz ennél ha kap egy silence-t akkor már vége is a meccsnek. A többi lappal is pont ez a probléma hogy szerintem ezek sehogy nem fogják megállítani a face deck-eket. Idáig volt Belcher, Loatheb, Healbot most csak ezek gyenge utánzatát kapod meg.Persze még sok lapot nem láttunk de szerintem bőven elég lesz a mostani aggro deck-kel menni vagy ha kontroll kell akkor a meglévő dragon lapok vagy reno köré kell paklit építeni.
-
h3lios
addikt
Facelessnél simán lesz olyan lényem amit megéri "másolni". Csak, hogy 2 példát is mondjak az első Handlockban T3 Coin + Drake, T4-ben kapsz még 1-et csak taunttal. Rohadt nagy tempo előny, ráadásul 2 silence nem lesz rá, de lehet 1 sem, mert lehet hogy nerfelik.
Másik Zoo-ban bármelyik 1-2-3 Drop-ra rátolsz 1 PO-ot és ott van 4-ért taunttal a nagy test. Pl. ha már 1 Peddlert másolsz PO-zva már akkor is 4-ért 6/6 taunt, ami magában is rohadt jó lenne, de a másikkal még tradelni is tudsz.
Egyébként nem értem mi ez a sírás a facedeckek miatt. 1 db van belőlük, ami pedig a Face Shaman. A Face hunter 1 hulladék lesz standard-en. Csak ezek esnek ki belőle: 2 pók, 2 glavezooka, 2 scienetist, 2-3 secret, mert nem fér bele a tempo-ba ha kézből rakod ki, jugglert valszeg nerfelik, szóval a hounds sem lesz ilyen OP.
Szóval maga a deck halott lesz szerintem. Secretek nélkül rohadtul sebezhető lesz, mert nincs ami tartja a nyomást a midrange - control paklikon.
A Shaman-t meg majd meglátjuk, nagyon meglepődnék ha olyan lapot adnának az aggro-nak, ami használható. A Faceshaman pedig 1 rohadtul inkonzisztens pakli, ha nem húzod be az elején a troggokat + early gamet akkor véged van. Ha csak burst van a kezedben meg leper gnome akkor nem fogsz nyerni.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
válasz netpeti98 #47514 üzenetére
Az Old Godok a Warcraft univerzum legerősebb és legősibb entitásai közé tartoznak, és a pusztítás, mások szolgává tétele a szándékuk röviden. A Titánok (akik a világot alkották) volt akit elpusztítottak, ami hatalmas károkat okozott (Yrshaarj), a többit inkább eltemették a föld alá, ahonnan tudtak mégis korrumpálni.
-
DaveNo1
veterán
válasz whitezo88 #47517 üzenetére
Kicsit pontosítva az Old Godoknak köszönhető a Curse of Flash, aminek köszönhetően pl. a humanok, night elfek stb létformák létrejöttek.
A titánok szerint viszont ez rossz dolog, és ha tudomást szereznének róla, akkor visszatérnének is újra terraformálnák a bolygót. Ezért kellett Algaront megállítani.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
Kari1
aktív tag
válasz h3lios #47516 üzenetére
Ezen szerintem fölösleges vitatkozni mert az egy dolog hogy handlock-ban / PO-val tudod másolni de ahhoz kellenek ezek a lapok is a kezedbe amíg belcher magában is jó volt. Plusz a többi class aki T4-ig nem tud kitenni egy olyan lapot aminek nagy teste van mit csináljon? Jah és majd kiderül mi lesz a shamannal, de az hogy csak 1 aggro (OP) deck lesz már elég is, használható secret deck-ből is csak egy van/volt de az is bőven elég (nézd meg hány ember sírt hogy OP). Jah és lehet hogy a hunter is gyengülni fog de a kontroll is mint írtam nincs rendes healbot, önmagában jó taunt, loatheb stb. Persze még jöhetnek jó lapok de egyelőre nekem akkor is az az érzésem hogy ez nem az a kieg lesz amit sokan vártak/vártunk. (Tényleg csak az van hogy az alig használt lapkat buffolják hogy hátha jobb lesz és hogy vhogy +pénzhez jussanak)
-
GoTReX
őstag
Nyitottam egy legendaryt, Chillmawt. If you're holding a Dragon, deal 3 damage to all minions. Kézben kell lenni sárkánynak,vagy pakli is beleszámít? Nem volt még volt még ilyen lapom.
XBOX ID: GoTReX #4839
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz GoTReX #47520 üzenetére
Ahogy Előttem írták, kézben. Dragon deckekben elég jó. Nekem nincs, csak már nem merem lecraftolni mivel fél év+ múlva kiesik a legjobb dragon kieg(brm)
micafighter: Azért mindenesetre nekem hiányozni fog kezan.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
gmx9
aktív tag
Minden év első kiegje után jön a rotálás. btw most futottam össze egy face hunterrel, aki Ragnaros-szal játszott.
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
Gyuri27
félisten
válasz micafighter #47522 üzenetére
Nem lesz jobb. Max 1-2 secretet fogysz látni. Mirror és counter meg a hunter secretek. Ennyi.
Szerintem jobb ha én kapom a secretet mint ha eldobja + a kezan.Amd - Radeon - Ryzen
-
Redcaster
őstag
Új hunter lap Kappa
-
h3lios
addikt
Ma reggel játszottam párat, mert orvosnál ráértem. Ilyen rákos metát még nem láttam 10 ből 3 faceshaman 6 facehunter, 1 meg random.
-
-
JNashville
senior tag
Belefutottam Arénázás közben egy jó kis bugba. Az ellenfél egy Djinni, nálam egy Sunwalker, elnyomott egy Entombot a walkeremre, erre berakta a Djinnit is a paklijába, pedig szöveg szerint csak friendlyt néz.
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
h3lios
addikt
válasz JNashville #47533 üzenetére
Onnantól, hogy az entomb leveszi már a tiéd, szóval nem bug.
Ugye castoltad az entombot, onnantól a tiéd a minion. Ezután pedig aktiválodik a Djinn[ Szerkesztve ]
-
itldj
aktív tag
válasz JNashville #47533 üzenetére
"Hivatalosan" nem bug, mert miután elsül az entomb már friendly minion amit elvett, és hát arról másol a dzsinn.
-
feri1014
senior tag
válasz JNashville #47536 üzenetére
Elnyomta az entombot a te minionodra->övé a minion-> a djinni friendly minionra castolt spellt másol->bekeveri mind a 2 lapot a pakliba.
-
JNashville
senior tag
válasz feri1014 #47537 üzenetére
Hátöööö... jó, értem. Kíváncsi vagyok, égett már be valamelyik pro ilyennel, mert nem igazán evidens, hogy ennek kell történnie.
Reggel néztem Krippet kávé mellett, kedvem támadt Arénázni, mentem is egy jó 1-3-at Paladinnal. Gyakorlatilag az összes sitt lényt felajánlotta, de a kedvencem amikor az Anyfin, Angry Chicken, Coliseum Manager trióból kellett választani.
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
feri1014
senior tag
válasz JNashville #47538 üzenetére
A djinni ability-je a spell után aktiválódik és ugye ilyenkor már övé a minion. Sajnos van 1-2 ilyen dolog, ahol nem evidens, mi miért történik.
Én kiarénáztam magamat egy időre, most goldot gyűjtögetek a kiegre. Úgy sincs elég dustom.
-
whitezo88
nagyúr
égett, Zetalot is, mivel bug, amit továbbra se tudnak kijavítani. ha fullos a boardod, és Entombolsz, akkor meg úgy veszi hogy meghalt a lény.
Amúgy már csak 30k a Tespa back, vegyétek vigyétek! [link]
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Savjz anno szintén benézte, bár az csak sima Ranked meccs volt.
Dive ever, work never.
-
mkbla
senior tag
Valaki tudja egyébként h mivan mostanában ezzel a játékkal?
Engem rohadtul kezd felb@szni agyilag, hihetlen okádásmocskos dolgok történnek folyamatosan, akkor szerencsétlen vagyok hogy már laptopot ha az enyém lenne már 343262134213X földhöz b@sztam volna mert nem hiszem el ami itt történik hetek óta, feljövök játszani, de inkább csak szopni megyek mint játszani, de mindennel minden ellen. Még sokszor olyan deckkel ellen is h mengézem eddig kb90% csak basic lapokat játszott ki és már egyszer csak nekem van 5hp neki 28, de miért??? Minden mecccsen?? Teljesen mindegy mivel vagyok már összerakosgattam a netről különböző pakkokat, mármint amennyire tudtam meg persze sok nagy legend lap hiányzik de megpróbálgattam helyettesitgetni. Csináltam már face huntert, mid beast huntert, cheap tempo maget, mech maget és hetek óta csak szopok, mindennel mindenki ellen... Mikor lesz ennek vége??? Ekkora lámageci vagyok h ne tudjak játszani?? Vagy ilyen hülye vagyok? Vagy mindenki ilyen pro rajtam kivül? vagy nincs normális deckem? Vagy mindig ekkora szerencsétlen balf@sz vagyok használható lapokat sosem kapok amikkel játsszak vk ellen, vagy pont én ellenem van meg pont a kézben minden lap az ellenfélnek? Egyszerűen nem értem... Kezdtem gyűjtögetni coinokat az uj kiegre, hogy majd bevásárolok, de már az jár inkább a fejemben, hogy letörlöm a g3cibe az egész rohadt szar játékot mert elegem van.
Valami tanácsot szeretnék kérni, tőletek, hogy mi tévő legyek? Nem nagyon akarok pénzt költeni, a játékra, szerencsére eddig arénázásokból vásárlásokból estek jó lapok amikből tudtam kraftolgatni ezt-azt. Van vagy 5K coinom, amit a következő kiegre szeretnék majd költeni, csak a kérdés, hogy majd megéri -e egyből az elején pakkokra elbaszni a coinokat?
De ez csak most csak másodlagos kérdés, az elsődleges, hogy milyen pakkokat használjak? és attól kicsivel több segitséget szeretnék hogy pl, aggro pakkot, mert nézegetek aggro pakkokat, persze jópár lap nincs meg belőle, de még a helyettesitője sem, ilyenkor gondolom ugyis kuka az egész? Vagy költsem el minden pénzt gvg v tgt v alap pakkokra, hátha lesz vmi ami esik? vagy a sok szarból lekraftolhatok valami jót?
feltöltöm nektek, hogy én miket használok most, erre kérnék valami véleményeztést, javitást, hogy mi kell v mi nem kell bele?És előre is köszönök minden épitő jellegű hozzászólást
[ Szerkesztve ]
''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''
-
thesound
addikt
válasz ígyvanferi #47544 üzenetére
Soha nem értettem minek játszik valaki valamivel, ha szenved tőle és/vagy munkának/kényszernek tekinti. (nyilván nem a streamerekről beszélek)
Nem válasz akart lenni. Így van-e Feri?
[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
whitezo88
nagyúr
ha decket akarsz javítani mindenekelőtt érdemes a profik deckjeit megnézni amiket használnak, de segítek énis:
Mage: Nemrossz, de rag már lassú, 1 mirror image elég, 2 fireball kell 2 azure és 2 4drop (vagy water ele vagy shredder), 1 flamecannon elég. Secretnek lehet 1 Counterspell vagy Effigy is még, vagy 1-1 ebből és abból.
Warlock: Igazi vegyesfelvágott. 2 abusive, 2 argus, Bane lassú, Rag lassú, Steed felesleges, ha Voidcalleres változatot akarod akkor abból is 2 kell. (malganis gondolom nincs). Ha van Sea giant abból is mehet bele. Gondolom Gormok sincs.
Hunter: scarab ki, 2x shredder be, tiger ki, 2. juggler be.
-
mkbla
senior tag
esetleg tudok most nézni valakit játék közben...? Küldihez...
már megint fogynak az aktiv emberek, aki van az wowzik D3zik meg afkzik
THX''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''
-
JNashville
senior tag
Mit jelent neked a sikertelenség? Hogy nem éred el a Rank 10-et vagy a legendet? Mert a dekkek, amiket feltöltöttél, majdnem teljesen okésak, 3-4 lapot mondjuk mindegyikben cserélnék, de a Zoolock vagy a Tempo Mage még használható is rankeden, a mid Huntert nem erőltetném.
Az első két deckkel el lehet érni a Rank 10-et, némi szerencsével és átalakítással az 5-öt is. Persze az is esélyes, hogy egyszerűen nem tudsz játszani, és nem érted a játék alap összefüggéseit (lapelőny, kedvező trade-elés, bizonyos lapok körbejátszása), ezen csak a gyakorlás és a guide-ok olvasgatása, streamek követése segíthet.
MARVEL AT HIS MIGHT!
-
fogtunder
nagyúr
tempo mage-be loatheb csere fireballra, én a flame cannont kivenném és plusz egy water elli, plusz egy azure drake, de legalább az egyiket.
zoo-ba ne rakj flame impet, mert az aggro matchupot elveszted miatta, argent squire legyen a másik 1 drop. voidcaller, doomgurad, void terror, dreadsteed, bane of doom kuka, plusz egy abusive, brann, defender of argus, loatheb és két sea giant, leeroy. vagy ha már tényleg demonzoo, akkor még egy voidcaller kellene és mal'ganis is, de a demonzoo nem olyan jó most eleve.
a hunter meg passz, ne játssz hunterrel, mert gusztustalan
és olvasd el a tempo storm meta snapshotot, ott szépen le van írva, hogy mi miért gyenge/erős mi ellen.
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest