Új hozzászólás Aktív témák

  • dave0825

    őstag

    Üdv.

    Van egy PS4 Slim-em, ugye tudja a HDR-t, mellette van egy VR szemüvegem, amihez van a processor unit, amibe megy a PS-ből a HDMI kábel, abból pedig tovább a tv-be. Nem számít, ha folyamatosan így van összedugva, nem VR játékok közben sincs semmi gond. A probléma ott kezdődik, ha a HDR-t szeretném bekapcsolni a PS-en, mert a processor unit nem támogatja a HDR átvitelt. Írja is a gép a videó infóban, és hogy dugjam közvetlenül a tv-be a PS-t, úgy menni fog. Igaz, próbáltam, viszont macerás mindig átdugni, ha VR-t szeretnék használni.

    Így olyan megoldásra gondoltam, hogy a PS-ből menne egy eszközbe a HDMI bemenetként, 2 kimenettel pedig az egyik közvetlenül a tv-be, a másik pedig a processor unit-on keresztül a tv-be, és csak átkapcsolnám az eszközön, mikor, melyik kimenetet akarom használni.
    Találtam is ilyen eszközt eBay-en, csak az a gond, hogy a hirdetés címében ott van, hogy 2.0, de a leírásban csak V1.4-ig vannak sorolva a támogatott HDMI verziók. Én úgy tudom (bár szakértő nem vagyok, csak hallottam róla, és Google-ben is ezt találtam), hogy 2.0 legalább kell a HDR-nek. Igaz ez, vagy megy 1.4-gyel is? Zsákbamacskát nem akarok, hogy vagy jó lesz, vagy nem. Nem nagy összeg, de akkor is.

    Erről lenne szó.

    A cucc Bi-directional, szóval változtatható, hogy 2 ki-, vagy 2 bemenet legyen. A kérdés csak az 1.4 vs 2.0-ra irányul röviden.

    Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99

Új hozzászólás Aktív témák