Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz -Solt- #5348 üzenetére

    Milyen oprendszer, milyen böngésző? Csak azért kérdem, mert ha linux és chrome, akkor ott még akár a flags alatti kapcsolók állása is sokat számíthat. Ha windows, akkor kevésbé, mert ott nincsenek letilva annyira a módok chromeban.

    Nálam T430-as gépen 4k30Hz alatt win10-ről próbálva a firefox tűnik a legegyenletesebbnek hbo go-val teljes képernyőn.
    A chromban nagyobb döccenések vannak. Az új edget nem próbáltam, mert az is chrome. Az ie11 meg túl régi, nem is tölt be vele az oldal sem jól. Az ff alatt picit lüktetőnek tűnt oldalazó mozgásnál a 30Hz-nél, talán 25-tel mintha jobb lenne. Viszont kodi alatt úgy jelezte ki régebben, hogy 50Hz-es a hbogo video képe, de nem tudom, hogy valóban az-e.

    Van displayport kimenet a gépen? Ha igen, akkor aktív dp-hdmi2.0 átalakítóval 60Hz-et is lehet kapni, csak a belső intel hdmi 1.4-es, azért 30Hz-es. Nem biztos, hogy a 25Hz-es hbo kép simán jelenik meg 30 Hz-en. 60Hz-en sokkal jobban elmegy a képkockaszám különbség kiegyenlítése. Kínából nem annyira drága, de itthon is kapni megfelelő adaptert [link]

    #5349 Williamgrant
    nem hinném, ha a szutyok intel hd4000-rel is elfogadhatóan megy a 8 éves laptopomon (igaz 4 mag 8 szálas procival, de a fenn emlegettett 2 éves proci 6 mag 12 szálad :D)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák