Új hozzászólás Aktív témák

  • Zolee11

    senior tag

    válasz totron #4912 üzenetére

    Az HBO bő egy éve hozzá sem nyúlt az alkalmazásához ami az LG tévék felületére íródott, pedig nem kis százalékban vannak jelen a webos alapú tv-k. A weboldalukon pedig mint támogatott eszköz fel van tüntetve:

    Az HBO GO minden olyan LG Smart TV-t támogat, amely 2015-2020 között készült és LG WebOS operációs rendszert futtat.

    Adott emberek ezét fizettek, fizetnek, a szolgáltatás pedig nem működik, mert valamelyik oldal lesz*rja a kötelességét. Már ott probléma van, hogy automatikusan felmegy egy frissítés, és nem szól, hogy biztos akarod? Merthogy az HBOGO nem kompatibilis a frissítéssel, mert nem ellenőrzik, nem figyelik, nem törődnek vele, holott nekem szükségem sincs a frissítésre!

    Felteszem a kérdést, hogy a felelős vezetők ilyenkor hol vannak? Hogy lehet ilyen szervezetlen, kritikán aluli rendszert üzemeltetni 2020-ban? Se a gyártó, se a szolgáltató nem végzi a feladatát megfelelően! Az ilyen kókler vezetőket vágnám ki kérdés nélkül a pozíciójukból. Az idiotizmus kora...
    Ha pedig szándékos ez az egész, akkor írja ki a rohadt weboldalára a terveit, mert ez így vevő megtévesztése és szándékos átverése!

    no brain, no problem

Új hozzászólás Aktív témák