Új hozzászólás Aktív témák

  • breezer88

    tag

    Sziasztok!
    Talán hűtő vásárlás előtt állok.. Van egy kb. 10 éves LG hűtőm, ami annak ellenére, hogy Total No frostos minden évben leolvasztást igényel, mert a sima hűtő rész legalja elkezd jegesedni és egy ponton túl elkezd irtózatos hangerőn berregni és a hűtési képességi is csökken. Ha leolvasztom 1 évig jó utána.
    Talán itt írta korábban valaki, hogy van valami lefolyó ami el van dugulva és valszeg ezért fagy meg benne az elfolyni nem tudó víz. Na most én kerestem ilyen lefolyót, de nem találtam. Az is lehet, hogy valahol el van dugva, de úgy hogy bontani kell hozzá.
    Na most ha új hűtő vételezése mellett döntök, akkor nálam ez szempont volna, hogy ez a lefolyó elérhető helyen legyen és ne kelljen bontani hozzá hűtőt olyan borzasztóan nagyon. Csak az LG ilyen el*aszott és a többit nézhetem nyugodtan vagy egyáltalán honnan lehet ezt tudni? Ti jártatok már no frostossal így?
    A másik amúgy, hogy van egy LED vezérlő rajta és hőmérsékletet csak ott lehet állítani.. hát inkább olyat keresnék ahol bent van a szabályzó, mert ez gyakorlatilag csak elromlani van odaszerelve. Ha mondjuk csak egy azt mutatná hogy mekkora hőmérséklet van bent a szekrényben, de szabályozni bent kell, akárhogyan is, az még ok lenne.
    Köszönök minden észrevételt, segítséget!

    Ja, ahogy elkezdtem nézelődni ez a 4 ajtós Gorenje tetszik borzasztóan, és még árban sem sokkal több, de az sajnos nem férne be, szóval ilyesmiben gondolok kb.: Samsung RB38A6B1DS9/EF
    Vagy egy Liebherr CNf 5703 jobb döntés volna? LG, Sami hűtők reputációja mitnha nem lenne annyira toppon

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák