Új hozzászólás Aktív témák

  • G@ben

    addikt

    Kicsit visszaolvastam fagyasztószekrény témában és a következő megállapításokat tettem:
    a No Frost-os hangosabb, mert van ventilátora. De nem is kell leolvasztani, mert elvileg nem jegesedik, viszont jobban szárítja az ételeket a keringtetés miatt. Gondolom ha dobozban, zacskóban van a kaja, akkor azt nem szárítja ki. Illetve a kajára nem fagy rá a pára, így könnyen felismerhető marad, hogy mi van a dobozban, zacskóban.
    A kompresszor lehet inverteres vagy anélküli, de fogalmam sincs, hogy ez mit jelent, miért jó az egyik, miért nem a másik.
    A fagyasztótérben a No Frost egyenletesebb hőmérsékletet tud, illetve a hűtőrács ne a fiókok között legyen (a jelenlegi Electrolux kombinált hűtőben ott van, egy élmény leolvasztani).
    Ajánlott a minél kisebb fogyasztás, de éves szinten alig van különbség villanyszámlában, miközben árban jelentős különbségek lehetnek.
    A garanciaidő az egyik legfontosabb, de Beko-t ne, hiába adják 5 évvel. A Gorenje olcsó cuccai nem jók, a Whirlpool rozsdásodik, de a drágább márkákánál is a nevet fizeted meg.
    Szóval most ott tartok, ahol az elején. :D Milyen fagyasztószekrényt vegyek? 220+ literes kéne, nem árt, ha nem olyan hangos, mert a hálószoba falának másik oldalára kerülne, árban jó lenne, ha megállna 170k-ból és legyen hosszú garanciaideje.

    Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

Új hozzászólás Aktív témák