Új hozzászólás Aktív témák

  • Laslow

    senior tag

    válasz sysrq #6791 üzenetére

    Én Cata F-2060 páraelszívót vettem. 60 centi széles, 320m3/h, 12 centis cső a paraméterei. Véleményem róla: semmit nem ér. És marha hangos, ha nem a legkisebb fokozaton megy. Ráadásul a lámpája csak egyfokozatú, a kapcsolója pedig képes két fokozat között megállni, és olyankor leáll a készülék (odébb kell kicsit bökni, hogy rendesen ráálljon valamelyik teljesítményszintre). A Cata a páraelszívók csúcsa? Hát, lehet, de biztosan nem ez a készülékük.

    Szerintem ezek a páraelszívók csak divatos placebók. Hiába megy, ugyanúgy ott lesznek a szagok a lakásban főzéskor, főleg amerikai konyhás lakásban, ahol marha nagy a légtér. Ellenben zavaróan hangos. Újabb társasház esetén a közös elvezetőcső miatt azt is remekül lehet hallani, amikor a felső- vagy alsó szomszéd használja, és még a pókok is bemásznak a lakásba a csövön keresztül. Egyetlen előnyük, hogy van bennük lámpa, ami megvilágítja a tűzhelyen lévő kaját, de arra meg túlzás ennyi pénzt kiadni.

    [ Szerkesztve ]

    "A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu

Új hozzászólás Aktív témák