Új hozzászólás Aktív témák

  • Atomgeszi

    veterán

    válasz Napfénysüti #54129 üzenetére

    A lakásba még szettben vettem, Elux indukciós(bridge funkció, Hoob2hood-t viszont nem tud, de nem is volt létszükséglet, amúgy 7.2-7.3 kW, ha jól emlékszem), és sütő. 180k volt.

    Ehhez képest az AEG sütőnk a házba 170k volt. Annyival tud többet, hogy van benne beépített húsmaghő mérő, amit még az életben nem használtunk.
    Viszont szerintem butább, mert pl. nem írja ki,hogy mióta van bekapcsolva a sütő. A funkcióváltó gombja nem tekeredik körbe, csak jobbra meg balra lehet tekerni. Tehát eltekered jobbra pirora, utána végig kell tekerni másik irányba balra, hogy kikapcsold. Eluxnál meg körbeforog.
    Az időzítő meg ilyen funkciók érintőgombosak, szintén nem tetszik, az ott állítható időzítő is butább, mint az olcsóbb Eluxnál.
    AEG-nél jobban tetszik, hogy középen fent van a lámpa, az Eluxnál bal sarokban. AEG-nél jobban tetszik a recegős hőfok állító. Eluxnál kicsit lassabban reagál.
    Amúgy egyik kutya, másik eb. A kettőből összegyúrva tök jó sütő lehetne, külön külön mindegyikben van, ami a másikban jobban tetszik.

Új hozzászólás Aktív témák