Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Kassadin #3795 üzenetére

    Nos: jó tippet adtál :) Elvittem a csövet is, meg a rávalót is, szívta a fogát a srác egy darabig, meg vakarta a fejét, de aztán feltúrta nekem a fél raktárat és valahonnan kerített egy mérethelyes lefogatót, meg bele egy mérethelyes csőrt, aztán a lefogatón faragott még egy sort, és így (elvileg) összeállt a tökéletes rendszer :D Cserébe meg kért egy százast, meghívom egy kávéra felkiáltással. Ilyen fusi megoldást már régen láttam, hogy a megmaradt lomis alkatrészes dobozból fél óra túrással pont a megfelelő darab mindig kijön, majd azt sniccerrel az igényekhez alakítva a lehetetlen is megoldható :DDD Köszönöm. Pont ez kellett.

    @canniball: tudtam-tudtam nincs gond, meg írtam is, hogy gyakorlatilag egy szubcsőben van, legalább kétszeres a hangja, mint mérethelyesen beépítve, csak azért írtam le, hogy meglegyen az utókornak.

    @nyunyu: a vízfogyasztás viszont mindenképp megnő drasztikusan, és egy fél napszak elmegy a mosással. Nekem mondjuk mindegy, csak megkérdeztem, hogy mit kap ezért cserébe :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák