Új hozzászólás Aktív témák

  • ribarszki

    őstag

    válasz #94529552 #22595 üzenetére

    Nagyrészt szerintem a fórum unja a témát, de csak annyira próbált a kolléga rávilágítani, hogy egy 3 évvel ezelőtti test.de teszten a Rowenta SilenceForceExtreme 70k-s porszívója a gyenge középmezőnyben végzett, 34. helyen, elfogadható/kielégítő tiszítási hatásfokkal. Pedig itt 2000W-os gépről beszélünk, ami szívott rendesen.

    Persze mióta lefelezték a motor teljesítményt, ők 2 év alatt feltalálták a spanyolviaszt, s sima kombi fejjel az összes gyártón kívül, ők egyedül A tisztítási eredményt értek el szőnyegen.

    Mint írtam, pont leszarom, hogy A vagy B, mert semmi különbség ezen a szinten az értékek között, de engedtessék már meg, hogy egy fórumon megkérdőjelezzük a mérés hitelességét, pláne a független tesztek ismeretében.

    Biztos nagyon jó porszívó a Rowenta, tökéletesen ellátja a feladatát, ha csak C értéke lenne szőnyegen, az is bőven, untig elég lenne. Egyszerűen annyi volt a téma, hogy A értéket szőnyegre rajtuk kívül senki nem adott kombi fejjel. Innen indult, s itt is kéne befejezni.

    Ja itt, a teszt. Ha valakit érdekel az első oldal is, felteszem, de nem akartam tenyomni képpel a topikot. (Felülről a 7. Ez a második oldal, az elsőn 27 porszívó van.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák