Új hozzászólás Aktív témák

  • #40553216

    törölt tag

    válasz Atesz 666 #21272 üzenetére

    „az se engedheti meg magának ,hogy szart gyártson.”
    Szerintem meg nem, hogy megengedheti, de meg is engedi, és ennek ellenére gazdagszik. Különben a Beko hogy a fenében lehetne a Barcelona focicsapat egyik fő szponzora?
    Szerinted egy mosógép jó, ha a (húsz évvel ezelőttől számítható) nyolcadik évében szétesik, mert az tartószerkezet részeként funkcionáló oldallap elrohad és letörik az üsttartó, de már évekkel korábban szarakodott a mosással, centrifugálással? Mégis évtizedekkel ezelőtt kezdték és máig gyártanak mosógépet. A Hajdú.

    (#21284) pjen
    „mikor azt a mielét megalkották még az volt a járható út,gazdaságosan.”
    És gondolod, a legmodernebb Mielék azért 100 kg körüliek, mert azóta, „mikor azt a mielét megalkották”, nem fejlesztettek semmit, csak a csilivilit? Vagy mert nem tudnák leprogramozni? Vagy mert nem gyártanak inverteres motort? Ja, de, gyártanak. Vagy esetleg azért, mert ez biztos működik? Szerinted egy Miele azért drágább, mert egy 100 Ft-os alkatrész helyett egy kétszer vastagabb, esetleg 300 Ft-ba is kerülő van benne? Vagy mert sok évtizeddel ezelőtt már kitermelték a költségét annak, hogy nem az oldallapok, hanem egy pár ezer Ft-ba is kerülhető acélváz a teherviselő? Viccelsz, ugye?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák