Új hozzászólás Aktív témák

  • cekkk

    veterán

    válasz polonic #16843 üzenetére

    Nincs figyelmen kívül hagyva.

    Az, hogy a barátomnak van és láttam egy gépet, meg egyszer elmentem egy boltba és ott az eladó meggyőzött, hogy ez a tuti(EZ a DOLGA) és ez alapján ajánlani valamit bátor dolog és butaság.

    Én mindig csak azokat a dolgokat merem ajánlani amivel tapasztalatom van. Ha nem így tennék akkor becsapnám a másik embert, mert tapasztalatlanul állítanék dolgokat.

    Egyebkent meg egyik haztartasi gepunkb se birta 10 evig. Egy whirlpool mosogep volt a max 8 evig, de az is ugy, hogy javitva volt ketszer. Szivattyucsere meg mar fene tudja mi.

    Érdekes nálunk és ismertségi körömben akiknek Zanussi mosügépet adtunk el megy már tíz éve mennek. Anyum WH mosogató gépe lassan 20 éves és 2 szer volt javítva. Akkor ez olyan mint a Miele :P

    Szóval még mindig nincs vele tapasztalatod és nem lehet kijelenteni, hogy ez a gépet nem kell javítani, mert úgy is kell, olyan nincs ami nem romlik el. Na most ha te inkább bele raksz 20 évre előre 1 milliót úgy hogy nincs is meg a rávalód( ezt te magad írtad) akkor követsz el a legnagyobb butaságot.
    Akkor vegyél ilyen gépet ha ott a pénz a zsebedbe és ha kiveszel onnan 1 milliót akkor meg sem érzed. De úgy, hogy nincs is annyit és még másiknak is javasolod csak bele viszed őket a hülyeségbe.

    Nagyon sok jómódú barátom van, akik azért sok milliókat keresnek és van is nekik, ezek közül egyetlen egy helyen van ilyen egy grófnál akik Ausztriából költöztek haza akinél bevallottam azért van mert ha jönnek az ismerősök akkor a kastélyban mutogatni kell, és hogy nézne ki ott egy WH vagy AEG stb....

Új hozzászólás Aktív témák