Új hozzászólás Aktív témák

  • trog

    csendes tag

    Sziasztok, leírom hátha tudtok 1-2 hasznos tanácsot adni, nagyon kezdő vagyok még a témában. Találtam egy régebbi olcsó 5.1-es szettet, gondoltam lecsapok rá, aztán itthon szembesültem vele, hogy kéne valami adapter, vagy hasonló, hogy hangot csiholjak ki belőle.
    Azt is furcsálltam, hogy semmilyen falba dugható kábel nem tartozik semelyik elemhez, mint írtam kb úgy képzeltem el mint a 2.1-et a számítógéphez, hogy rádugom a tévére, meg a mélynyomót a konnektorba és már működik is.

    A samsung ue46f6400 tv-met szeretném rábírni, hogy az 5.1-es hangszórókon szólaljon meg usb stickről lejátszott film, ha ez lehetséges. Mivel mind a hat részelemből csak vékony kábelek jönnek ki gondolom szükség lesz valami dvd lejátszóra, vagy erősítőre.
    A tv ilyen típus:
    https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/samsung/ue46f6400-p149158695/#termek-leiras
    A hangfalszett pedig egy Sony SS-T550, hozzá tartozó subwooferrel.

    Sajnálom ha nagyon fogyi a kérdésem, de tudnátok ajánlani valami olcsó megoldást, amivel el tudom érni a fent kívánt eredményt? Elég lehet egy sima dvd lejátszó is összekapcsolva a tévével, illetve a hangfalszettel a megszólaltatásához, ami rendelkezik az 5.1 csatlakozókkal? Köszi a segítséget előre is.

Új hozzászólás Aktív témák