Új hozzászólás Aktív témák

  • repvez

    addikt

    Nem személy szerint neki szántam csak a tapasztalat ezt mondatta velem, hogy amikor egy belépü szintű dolgot akar az ember egy kicsit tuningolni akkor szoktak jönni az emberek, hogy ez szar ugy ahogy van és csak a x összeg fölötti termékek azok amik már érdemes foglalkozni.
    ÉS utána erre jönnek a kontra válaszok teljesen elterelve a kiindulási kérdést egy másik irányba.
    Tisztába vagyok vele, hogy ez a legalja a dolognak, de amikor vettem akkor azt hittem, hogy a méret a lényeg és , hogy ekkora hangszórók csak nem fognak rosszabbul szólni mint egy kis 5cm-es egybe rendszer . sajnos tévedtem, de mivel már megvan ezért ebből kell gazdálkodnom amig nem lesz egy nagyobb helyem és több pénzem lecserélni öket.
    Nincs nagy igényem velük szemben, de a mélyhangok hiánya jelentösen rontja az élményt.Ha nem lenne a hely és az anyagiak korlátozo tényezők akkor mellétennék egy aktiv subot és meg van oldva a dolog, mert alapjáűba véve nem rossz a hangja csak nincs basszus.

    Mivel tudom, hogy nem egy minőségi cucc igy nem is akarok nagyon sokat rákölteni , de ha kell akkor olyan legyen ami tényleges javulást hoz és nem csak ilyen placebo efektet.

    ÉS mivel belépő szint ugy gondoom, van tér hova fejödni és nem csak egy kis nüansznyi finomhangolás.

Új hozzászólás Aktív témák