Új hozzászólás Aktív témák

  • ArGab

    őstag

    Úgy 10 év vágyakozás után végre van helyem és pénzem is, hogy összerakjak egy hangrendszert. Nem a falbontó hangerő lenne a lényeg (panellakás) hanem inkább a hangminőség. Házimozi mellett fontos lenne hogy zenére is használható legyen. Sok akusztikus zene vonósokkal, gitárral, rock, némi metal. Tévé már megvan, jelenleg egy Edifier R1600T-t kötöttem a fejhallgató kimenetére, de ennek a hangja valahogy nem tudja kitölteni a szobát.

    Erősítőre ~150e lenne a keret amit rászánnék. Ebből jelenleg a Sony STR-DN860-at néztem ki. Spotify és hálózati lejátszás fontos, ennél pedig határozott előny az 5 évre bővíthető garancia és a Google Cast támogatás. 5 Ghz WiFi szintén kellene, UTP-t nem tudok normálisan odavinni, 2.4-en viszont olyan 15-20 hálózat zavarja egymást.

    Hangfalakkal már sokkal inkább tanácstalan vagyok. Szoba alak: [kép]
    A teljes szoba olyan 4*5 vagy 4*5.5 méter, ebből a felhasználható rész olyan 2.8-2.9*4 méter. Balra szinte végig ablakfelület van, a két nyitott rész pedig ajtók.
    Egyelőre a keret olyan ~250 körül lenne egy 5.0 szettre. Mélynyomó ahogy nézem egy normálisabb szintén kisebb vagyon, úgyhogy azt egyelőre elnapolnám jövő évre. Elsőként azt sem tudom eldönteni, hogy a frontok állók vagy polcosak legyenek. Szóval figyelembe véve az eddigieket ha tudnátok javasolni szetteket amiket érdemes lenne fontolóra vennem annak örülnék.

Új hozzászólás Aktív témák