- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
Új hozzászólás Aktív témák
-
User64476
őstag
válasz SchumiBácsi #23267 üzenetére
Mennyi rá a keret?
-
shalafi66
veterán
e miatt nem is olyan jó mint lehetne,
Nem csak emiatt nem jó. A SAL magasat mindegy, hová teszed, sehogy sem lesz jó. A Somogyis váltó annyiból gáz, hogy nem csak rosszul szólnak vele a hangszórók, de az erősítőt is fölöslegesen terheli.A Monacor hangszórók átlagban kevéssel jobbak, mint a SAL, csak sokkal drágábbak, az a nem ajánlott kategória, hangváltót pedig mindenképp méréssel, ellenőrzéssel kell tervezni bármilyen ésszerű hangsugárzóhoz. Az univerzális váltók egyedül arra jók, hogy a hangszórók ne menjenek tönkre, azokkal nem fog jól működni gyakorlatilag egyik hangszóró sem.
Borzasztó mennyiségű munkát kell egy háromutasba beleölni, főleg problémás hangszórókkal. Talán annyi esély volna, hogy szép és nyugodt középtartományú mélyközép hangszóróval kell próbálkozni (17N558A), egy alap, de megbízhatóbb, és viszonylag problémamentes magassal (Vifa BC25TG15-04), ezeket 3k körül összehozni, a mélyet meg, párszáz Hz-en hozzáváltani ehhez a felső kétutas rendszerhez.
12" 180/280W 8Ω PA hangszóró 98dB@1W https://hangszoro.net/FSL1220 Vifa DX25TG magashangszóró készletről https://hangszoro.net/DX25 Hangfalselymek https://hangszoro.net/selyem
-
xxlongikaxx
aktív tag
Csinalj inkabb egy rendes ketutast rendes driverekkel, kimert valtoval. En megcsinaltam ugyannak a doboznak fulre, meg kicsit szamolgatva es szimulalva valtojat, illetve merve is. Eg es fold a kulonbseg fulre, mert az ellenorzo meresem meg hianyzik.
-
Ebit
addikt
Szerintem számodra a leírtak alapján, inkább egy épített kétutast érdemes megvalósítani, ellenben valószínűleg használtam, hamarabb, és jobb minőségben találsz két, vagy akár háromutast is.
Én a kétutas építettben, a 17-es mélyközép+ Vifa magast elfogadhatóbbnak tartóm, mint a HA31-t.
A 17-es számodra kevésnek tűnik, a 25 cm-sek lehetnek a megoldások.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest