- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- DIGI kábel TV
- Hálózati / IP kamera
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Vírusirtó topic
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grózi
Topikgazda
válasz ScomComputer #23613 üzenetére
Alpenfoehn Wing-Boost 2 140 vagy Nanoxia Deep Silence PWM 140 - 1400 esetleg Be Quiet PW2 140 Pwm .
Más ennyiért nincs,én az Alpenfoehn.t választanám.Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
oke
senior tag
válasz ScomComputer #23634 üzenetére
Köszi, nyílván amikor berakom és bekötöm, akkor kiderül , de az majd holnap, így előtte rá akartam kérdezni.
#Core I7: köszi.
[ Szerkesztve ]
-
abdulka1
őstag
válasz ScomComputer #34709 üzenetére
Sokat nem fogsz vele nyerni, mert továbbra is az aljzatra kiadott feszültséget fogod tudni szabályozni, és nem az adapter által csökkentettet.
Szóval, az eddigi 60% az 12Vx0,6=7,2V. Az adapterrel ez, csak 7V-ra fog "csökkenni".Ez a cucc leginkább a fix 12V-os, nem szabályozható(PWR_FAN) aljzatokhoz használható.
Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
abdulka1
őstag
válasz ScomComputer #34711 üzenetére
A sorba kötés működhet.
Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
abdulka1
őstag
válasz ScomComputer #34713 üzenetére
Ha 3 pines, vagy DC vezérlésre állított aljzaton használod, nem tudom mi gondot okozhatna.
Viszont a PWM-es ventilátorok károsodhatnak ha azokkal használod, mert a legtöbb típus rosszul viseli ha nem kapja meg a 12V-ot.[ Szerkesztve ]
-
abdulka1
őstag
válasz ScomComputer #34719 üzenetére
-
zoty314
aktív tag
válasz ScomComputer #41590 üzenetére
Erről csak egy nagyon szofisztikált gondolat jutott az eszembe: "Mi a f...???"
Ez nagyon durva! Ha ezt sokkal kisebb helyigénnyel meg lehetne oldani, lenne piaca.
Nagyon állat! -
Grózi
Topikgazda
válasz ScomComputer #41590 üzenetére
Drágaistengyerelee...
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
félisten
válasz ScomComputer #41945 üzenetére
Instant cserélném a ventiket 25mm vastagságúra... egyébként meg inkább vennék 1x140mm ventis bordát, ahova az nem elég, oda amúgy is víz kell!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest