Új hozzászólás Aktív témák

  • Weareus

    addikt

    válasz Grózi #27000 üzenetére

    Érdekes amit mondasz a D5 vs venti zajokról már csak azért is, mert ez többször szóba került a fórumon különböző topikokban és kb. mindenki ugyanazt mondja amit te. Következtetés: akkor ez vsz. így is van.
    De...
    A D5-öm réztetős (rezgéselnyelést elősegíti...), két Tygon cső végén függ a levegőben. A Tygon cső anyaga első tapintásra kb. mint a gumicukor: elaszto-plasztikus, és amúgy a D5 1-es fokozaton elvégzi a dolgát (kis ellenállású rendszer). Ez a három tény mind a némaság irányába mutat és tényleg a D5 nálam annyira halk (itt lehet, hogy a zaj frekvenciája a ventilátorokéhoz képest olyan, amire kevésbé vagyok érzékeny...), hogy a vinyó (már csak múlt időben) és a két darab sorba kötött ellenállással leszabályozott Noctua venti, ami a tápomon volt (szintén múlt idő) messze hangosabbak voltak. Igaz, mindez ház nélkül értendő, de most házikó is fog érkezni, Merkell. :)

    Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.

Új hozzászólás Aktív témák