Új hozzászólás Aktív témák

  • Martell

    tag

    válasz krichd1 #11913 üzenetére

    "Az SP120-at nem tudom miért sz*rozod le konkrétan" - Tessék figyelmesebben olvasni. Nem összességében sz*roztam le a ventit, hanem csak annak légszállítását. Mellesleg én is pontatlan voltam, hiszen nem tüntettem fel, hogy amikor ezt kijelenettem, kizárólag az AFekre céloztam (hiszen az AF teszi ki a nagy részét az eladásoknak).

    A másik...Semmit nem bizonyít, hogy van egy (pár) venti a munkahelyeden. Többek között, mert nem kvantitatív a felmérés, mert semmi más nem derül ki csak, hogy nem romlott el. Márpedig több faktorból áll, hogy mi a jó venti.

    "Ez a teszt dolog megint olyan, hogy ki melyiket hiszi el. " - Annak elmentek otthonról, aki kiválaszt egy tesztet és annak hisz. Minél több tesztet olvasol és azokat helyén kezeled...annál közelebb kerülsz a valósághoz. Illetve ha a leszűrt információ egyezik a saját empirikus tapasztalatoddal. Hiába olvasom, hogy az Alpenföhn mennyire jó venti, ha nálam 1000ig szódával elmegy, de 1000 felett a Nanoixiám, a Glidestreamem, az Enermaxom, a thermalrightom, de még egy régi CM házba lévő gyári venti is majdnem jobb nála. Az egyetlen aminél jobb az a Xigmatek Gaiahoz kapott venti, hát gratulálok, nagy eredmény. :DDD Tetszik érteni? 6ból 1! Kb mint a corsairnél, ha összekerül a nagykutyákkal.

    " a TY-147-et szoktam best buynak emlegetni. " - Már hogy lehetne best buy? Nem megy fel minden helyre. valakinek számít a külső. Valakinek a legfontosabb a halkság (ez pwmes, de facto a szabályzás probléma forrása). Mindezekből következik, hogy akinek pwmes kell és befér a helyére (black&white vagy keki a szobája), annak lehet best buy. Mellesleg hozzátenném, igen, azoknak én is azt ajánlanám. ;)

    (#11912) and1ao válasza Martell (#11911) üzenetérének válasza

Új hozzászólás Aktív témák