- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis Joe
senior tag
válasz kovacsroli #30570 üzenetére
Érdemes áramtalanítani az autót, bár nem hinném bármi probléma lenne anélkül.
Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
kovacsroli
senior tag
válasz kovacsroli #30639 üzenetére
Képekért katt ide!
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
vlcsko82
senior tag
válasz kovacsroli #30644 üzenetére
Nagyon szerettem jó teló volt csak a winfon leírta magát mióta Microsoft a mobil és nem Nokia
"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"
-
Coyot
őstag
válasz kovacsroli #30692 üzenetére
Jaja ott egyszer a bringámról mostamle a sarat, de az hogy 500 forintba fájt az nagyon úgy tűnt nekem hogy nem olcsó. kis szülővárosomba ennyiből a passatot lemosom ezért azt a mosót skippelném is.
Má' nem
-
golya32
senior tag
válasz kovacsroli #30721 üzenetére
Achilessel vigyázni januártól tulajdonos váltás volt!
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
tserrof77
őstag
válasz kovacsroli #30774 üzenetére
Igen, én is szoktam. Csak nem minden éri megy úgy náluk...
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
tserrof77
őstag
válasz kovacsroli #30800 üzenetére
1.8m 900Ft
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
Balinov
titán
válasz kovacsroli #30802 üzenetére
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Kis Joe
senior tag
válasz kovacsroli #30923 üzenetére
Téten tudok bontót, valamint régebben itt voltam bontott alkatrészért még: [link]
Milyen Ford-hoz kellene? Fiesta MK6 és Mondeo MK2 bontót tudok
Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
jamba
aktív tag
válasz kovacsroli #31730 üzenetére
Hali
Kis méretű számítógép asztalom van jó állapotú és INGYEN ELVIHETŐ
-----------------------------W.o.T.-------------------------------------
-
RudyD
tag
válasz kovacsroli #31730 üzenetére
Nagyméretű felújításra szoruló számítógépasztalom akadna. (de legalább dupla! B-) )
Illetve ha arról lenne szó akkor talán monitor is. A bibi, hogy külhonban tartózkodom, de tán' megoldható a dolog valamilyen szinten. (Esetleg rizlingelni? B-) )-- RudyD { B-) }
-
vlcsko82
senior tag
válasz kovacsroli #31810 üzenetére
Ifj.Jamba mester
[ Szerkesztve ]
"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"
-
Jazzos
őstag
válasz kovacsroli #31848 üzenetére
Nem akarok károgni, de szerintem aki ezt meg tudja csinálni, az tuti megkéri az árát. Esetleg akkor lehet esélyed, ha egy sima elektronikacserével megoldható.
-
boogie84
veterán
válasz kovacsroli #32195 üzenetére
Szia,
Bf napon vettem pont ennyiert samu UE40MU6122KXXH-t.
De a tv-s topikban pont ezzel a temaval foglalkoznak.[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
zsigee
aktív tag
válasz kovacsroli #32206 üzenetére
Sziasztok.
Válaszok: a depó sajnos elköltözött, a régi Bricostore helyére. Ott pedig nincs csomag kiadás! Az infó friss, mert sajnos eltűnt a szervizből visszaérkező telefon. (Amiről már írtam itt...) Jelenleg a panasz beadva, de sok jóra nem kell számítani...
Győrben tűnt el a készülék, a követésben látható...Erről ennyit...
Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!
-
bundilolo
tag
válasz kovacsroli #32206 üzenetére
Az nagyszerű akkor, mert én is Révfaluban lakom. Sajnos nekem nem volt csomagszámom, csak utólag.
-
golya32
senior tag
válasz kovacsroli #32288 üzenetére
Eurót vigyél ne forintot
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
válasz kovacsroli #32288 üzenetére
Azjó Kártyás fizetésre pl. OTP mennyit tesz rá? Elvileg napi árfolyamon vált, az nem gáz.
Mutogatni való hater díszpinty
-
válasz kovacsroli #32300 üzenetére
Köszi
Szerintem a szállást EUR fizetem, többi kártyás...[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Dryman
őstag
válasz kovacsroli #32409 üzenetére
Ez nehéz lesz....ragasztott körbe a hátsó fémház valamint a végeknél lévő műanyag lekerekítések alkotóelemei is, így csak a kijelző és a fém hátsó fedlap közötti fekete miliméteres műanyag keretre lehetne ráfeszíteni hogy szétjöjjön....
inkább keress neki egy huawei szervizt, minthogy szétbarmolja valaki kismobilos ügyeske.... -
Joker88
őstag
-
Dryman
őstag
válasz kovacsroli #32569 üzenetére
A mai nap voltam régi kis albérletembe...Arra kért az utánam lévő bérlő hogy szereljünk már fel vékony kábelcsatornát a lakásba csak ne menjen a padlóra terítve az üvegszál...
A DIGI új megoldása a Fehérvári úton lévő lakásokba... Áramszolgáltatói oszlopokon üvegszálas gerinc végighúzása, onnan leágazásos megoldással tetőtarton keresztüli bekötés a padlásra, ahonnan hányadék módon kiépített lépcsőházi csatornázást és csövezést követően, megérkezik a lakásba a tripla műanyag borítású multimódusú szürke üvegszálas kábel, majd belógatva a lakásba rácsapnak egy optikai modemet!
Csak gratulálni tudok az alvállalkozó minősíthetetlen munkájához! Ennyi erővel takonnyal is felcsapkodhatták volna az üvegszálat a falakra!
Siralmas és kiábrándító a kiépítés, de sebaj, hasít a net! -
Dryman
őstag
válasz kovacsroli #32588 üzenetére
-
half333
őstag
válasz kovacsroli #32821 üzenetére
Köszi szépen!
-
golya32
senior tag
válasz kovacsroli #32924 üzenetére
Házibarkács?
-
mm00
aktív tag
-
Bobrooney
senior tag
Nekem amúgy rettentően gány munkát végeztek.
Az üzletet nagyon csípem, meg a Tibi hozzáállását is, de a szerelők.. -
Bobrooney
senior tag
válasz kovacsroli #32931 üzenetére
Nem ablakot csináltattam velük, hanem a menetfényt szerelték be, mire hazaértem szigetbe, a kábel már lógott, meg a fényszóró is hamarosan elengedett (elvileg van egy fémkeret hozzá), na ezt sem szerelték be, és vissza sem adták.
Amikor a fejegységet cserélték (direkt másik szerelőt kértem), a középkonzolom sérült horzsolódott meg, valamint elfelejtette visszakötni a klímakapcsolót (jó hogy a legmelegebb volt nyáron és egy hosszabb útnak indultunk onnan közvetlen), visszamentem utána, a klímakapcsolót visszakötötte, de a középkonzol világítást nem.
A horzsolás még oké, megesik, de a hanyag hozzáállás ráadásul másodszorra is, úgy hogy az elsőért is szóltam.Mondom ez csak a szerelőkre vonatkozik, a boltban teljesen más a hozzáálás.
-
Dorien
veterán
válasz kovacsroli #32948 üzenetére
Marcal II. DAC pályánál garázssor: gumis / fóliás / kipufogós / futóműves [link]
[ Szerkesztve ]
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó újszerű Shure SRH1540 prémium zárt fejhallgató --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
Dorien
veterán
válasz kovacsroli #32950 üzenetére
100%-ban nem vagyok benne biztos, de az egyik garázs szerintem nem az övék, hanem egy fóliásé... Csörgesd meg őket, az a legegyszerűbb.
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó újszerű Shure SRH1540 prémium zárt fejhallgató --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
Jazzos
őstag
válasz kovacsroli #33011 üzenetére
Adorján Gábor Gyirmóton, ha ki bírod várni (engem szivattak sokáig, csak rá is ért a dolog), akkor nagyon szépen dolgoznak. Ha ott van autó, akkor már gyors a dolog, csak nehezen adnak időpontot. 1-2 hónapig ment a "hívj vissza jövő héten, hátha"...
-
golya32
senior tag
válasz kovacsroli #33057 üzenetére
Már üzentem sms be és telefonon is, semmi válasz nem jelentkezik, még 5.ig van idő, de nem látok esélyt.
-
erdey_a
addikt
válasz kovacsroli #33176 üzenetére
én a kwikfitbe (egykori esso kút mögött a praktikernél) járok 2 autóval is évek óta és ajánlom őket
[ Szerkesztve ]
Vérboci
-
Ármester
Mi az Épfu tanodába vittük 2x a kocsit, nem volt gond, kedvesek voltak, rendesen megcsinálták.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Dorien
veterán
- Iveco, Fehérvári 80. ÉPFU udvar
- Csillag autószerviz, Szt. Imre 154/b"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó újszerű Shure SRH1540 prémium zárt fejhallgató --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
G@ben
addikt
válasz kovacsroli #33224 üzenetére
Ez se rossz ötlet, meg fogom kérdezni! Köszi!
Inkább kifizetem az ezrest, minthogy a második fóliát is elcsesszem.Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!
-
szaki04
senior tag
válasz kovacsroli #33242 üzenetére
Ez segít rajtad? YouTube
iPhone 13 256 Gbyte, Apple Airpods 2, Garmin Fenix 5X Plus
-
Balinov
titán
válasz kovacsroli #33246 üzenetére
csak egy kosza otlet. mas nvidia gpu driverrel nem probalkoztal?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Dryman
őstag
válasz kovacsroli #33256 üzenetére
Médiamarkt??
-
Dryman
őstag
válasz kovacsroli #33258 üzenetére
Csak ezért gondoltam, mert az 1,5-3m-es az általános méret, az ilyen 5-10m-es HDMI kábelek pont a Te esetedben használatosak, mikor a szoba egyik sarkában lévő PC-t direktbe összekötöm a szoba másik sarkában lévő TV-vel...emiatt em hiszem hogy sokan lennének azok akiknél ilyen porosodik....
-
Dryman
őstag
válasz kovacsroli #33449 üzenetére
Ennek az egész szardobálásnak legyen az a vége hogy lássuk be, mindenki, még az alelnök úr is hogy ez a topik tényleg nem arra való hogy nagytételben hirdessük az eladnivalónkat.
Gólya kolléga és még jónéhányan tisztán látjuk a topik adta lehetőségeket - van néhány számítástechnikai boltot üzemeltető fórumtag is itt a topikban, mégsem hirdetnek agyrafőre - ennek nem ez a megfelelő helye...és mivel ez a fórum többnyire egymást ismerő tagokból áll, így kérem a frissen érkezettektől a topik elsődleges tanulmányozását, és a megfelelő stílus használatát.
Számtalan egyéb más fizetős hirdetési oldal áll rendelkezésre az eladnivaló motyó értékesítésére,ezért sem kellene az ide nem illő hirdetési magatartással bezáratni a topikot!
Lehet hogy nem tiszta az alelnök úrnak az a tény, hogy a hardverapró létrejöttekor mindenestől meg akarták szüntetni az ilyen jellegű Lokál-szférába átsorolt és viszonylag jól eldugott helyi topikokat, hosszas közbenjárásom okán, nem tették, sőt módosíttatták az eredeti Győrkörnyéki adok-veszek topikcímet
Győr és környéke adok-veszek-beszélgetekre. Ami a lényeg a "beszélgetek" címbéli szó okán maradhatott meg a topik, valamint annyira tetszett a megoldásom, hogy kiterjesztették ezt az összes vidéki nagyváros topikcímére. Érhetőbben fogalmazva:
Szóval lehetsz Te itt alelnök, vagy felőlem a Jóisten is, akkor sem fogom hagyni hogy beleszarjál az eddigi munkámba amit az itteni közösségért ingyenesen és pusztán jószívvel tettem. Kérem a fentiek szíves tudomásul vételét!
Baráti üdvözlettel!
Dryman -
envagyok
veterán
válasz kovacsroli #33449 üzenetére
Kérdezel , de választ nem vársz.
Majd én eldöntöm, hova megyek.
A kérdésre le van írva a válasz. Jól megy az üzlet, rendesen adózom, és ami marad, abból jótékonykodom.
Most akkor savanyú a szőlő, vagy szóltak a haverok hogy trollkodj?
Én tisztelni szoktam azt, akinek nálam jobban megy, nem irigykedni, fröcsögni rá. Sokkal előrébb jutsz az életben ha ezt betartod. -
válasz kovacsroli #33564 üzenetére
hát köszi
neten am azt írják, hogy az nem támogatja ezt a módot, te próbáltad már?Gépelés nem az erősségemasdsdk
-
-
Dorien
veterán
válasz kovacsroli #33655 üzenetére
A sok gyúrós egér, vazz....
Coyot: Ez nálam inkább olyan szociális program szokott lenni Dryman bátyóval, de mióta fáj a válla, nem jön. Február-márciusban már több időm lesz, talán akkor nekiállok megint.
-
Joker88
őstag
válasz kovacsroli #33710 üzenetére
régebben volt azthiszem .. péntekenként Pápán szokott lenni. ha érdekel..
In loving memory of Garrett Lockhart
-
memphis221
tag
-
erdey_a
addikt
válasz kovacsroli #33713 üzenetére
kolbászt, hurkát csakis az sztk-val szemben. igaz, az szombaton zárva van. szóval nem segítettem semmit
Vérboci
-
Joker88
őstag
válasz kovacsroli #33718 üzenetére
bocsásd meg kérdésemet,de milyen Árpihoz ?
In loving memory of Garrett Lockhart
-
Dorien
veterán
válasz kovacsroli #33720 üzenetére
Nagyárpi
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest