Új hozzászólás Aktív témák

  • Dryman

    aktív tag

    Fizetős hirdetések.....na eljutott a PH is ide....szánalmas! Eddig azért hirdettem itt ingyenesen, mert hozzáértő érdeklődőknek nem kellett elmagyarázni ától-zéig a dolgokat, a cucc paramétereit, tudását stb, és valljuk meg kicsit könnyebben is elkeltek a dolgok mint más hasonló adok-veszek bazárokban.....A cuccaim mindig elkeltek, igaz sok esetben jóval a normál piaci ár alatt, mert ez egy olyan fórum, ahol a tisztelt vásárló "tudatos" vasárlóként jött és alkudott annyit amennyit engedtem az árból...ergo én magam dönthettem el mennyiért is adom az aktuális cuccot....sokszor belefutottam olyan érdeklődőbe, ahol a pofátlan alkudozás mellett a kedves vevőjelölt arra is kíváncsi volt hogy hánycentiszer-hánycentis pirosbarnafekete kiskutyafarkaformájú a cucc....hát ezektől az emberkéktől kicsit borsózott a hátam, de akkor is elfogadtam mert még mindíg PH, és nem holmi vakera-vatyera lehúzás xarság....
    Innentől a hirdetések legalább visszatérnek a helyi fórumokba, a fizetős apóohirdetések helyett és ismét "Győr-környéki adok-veszek beszélgetek" értelemben folytatódik a közösség eszmefuttatása.... :)

    Gondolom sok ilyesmi "hozzászólást" fogunk olvasni:
    "Gépfelújítás okán néhány gépalkatrészem önálló életre vágyik, a közösen eltöltött idő és a kialakult érzelmek is kevésnek bizonyultak ahhoz, hogy továbbra is hű társak maradjunk.......a szakítás szívbemarkoló és fájdalmas volta miatt kérlek írj privátot amiben megvigasztalhatsz"

    Ez nem hirdetés, hanem egy pillanatnyi lelki állapot közlése...a Tisztelt Moderátor meg miért is szólna bele egy ilyenbe? :)

Új hozzászólás Aktív témák