Aktív témák

  • helkis

    addikt

    válasz MR_Joe #24520 üzenetére

    itt kifejezetten jól működik a felét előre, felét átvételkor dolog.. ha már sikerül egy valamilyen függőséget kialakítani (pénzügyi (előleg, foglaló) vagy jogi (előszerződés, megrendelő, stb)) a felek között onnantól már nagyságrendekkel kevesebbszer megy vissza az üzlet, max 3.ok miatt, akkor az eredeti állapotot kell visszaállítani ugyebár, tehát gépépítésnél így is rajtad maradt volna, feltéve hogy igazat mondott, igazából ezt én úgy szoktam rendezni, hogy magamnak építek gépet, ha épp telik rá, ha kell valakinek akkor viheti, de fölösbe nem veszek semmit.. vagy ha egyedi igény van akkor azt helyből az ügyfél állja..
    csalók kizárására pár tipp:
    -szám nélküli hívást nem veszek fel.. vagy ha igen akkor nem tartom igazi érdeklődönek, nem megyek egy milimétert sem, ha jön, hozza a lét, akkor ok..
    -ha nem mutatkozik be, akkor semmi konkrétum, majd ha lesznek adatai..
    -ha pl. ph-n be volt jelentkezve, de privire nem írt + 2 óra akkor valamiben sántikál..
    -akik régóta üzletelnek megszokhatták, hogy aki elsőre jelentkezik annak tartják a cuccot, ez néha megy, néha nem jó, át kell értékelni mi a fontos, hogy elkeljen valami, vagy hogy jófej legyél, maga a hirdetés módja szerint itt ph-n tapasztalatból mondom, jobb ha azé lesz a cucc aki előbb hozza a pénzt.. ezt minenkinek meg is mondom, tehát nem éri váratlanul ha nem az övé lesz..
    most rohanok.. ;)
    ha van még valakinek valami hasznos a tarsolyában írjon! ;)

    "Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org

Aktív témák