Új hozzászólás Aktív témák

  • NyxNyxNyx

    addikt

    válasz micafighter #1959 üzenetére

    Nekem valahogy nem adja a mostani törpés pakli játékstílusa. Nem is tartom egészségesnek. Eredinnel játszottam mostanában, nem bonyolult pakli, de itt legalább van removalod.

    Azt szeretem ebben a játékban, hogy még így összesen(closed + open béta) 213 óra játék és open béta óta 126 ranked meccs után is veszek észre hibákat, amiket elkövetek még egy egyszerűbb paklival is. Nem eget verő dolgok, az előbb nem dobtam el a crone-t utolsó mulligannél, mikor végül az ellenfél Crone-ját élesztettem fel a Caretakerrel, tehát úgy is visszajöttek volna. Illetve néha kapkodok és az Earth elemental mellé jobbról teszek valamit, és így a harpy nem tudja aktiválni a deathwish-ét, mikor kikel a tojásból. Vagy ilyen agyleállás, hogy kijátszotta a Crones-t, és 2 jött ki a 3 helyett, szóval szinte 100%, hogy a kezében van a harmadik, de én tovább bleedeltem, pedig emiatt passzolnom kellett volna abban a szituációban. Ezek inkább figyelmi dolgok, de mégis sokkal intense-ebb nekem egy Gwent meccs, mint akármelyik másik kártyajátékbeli meccs, amit próbáltam.

    Meglett a rank 18, én elégedett vagyok. Lvl 20-as reward egy duplicate volt, de kit érdekel.

    más: Most végre se egyetem, se meló egy pár napig így végre meg tudom írni az összefoglalót. Téged lehet zaklatni foglak pár kérdéssel, ha nem gáz.

    [ Szerkesztve ]

    "I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."

Új hozzászólás Aktív témák