Új hozzászólás Aktív témák

  • privacy99

    senior tag

    válasz g4mer #7608 üzenetére

    Az komoly :D Én is kipróbálnám, csak az a bajom hogy mondjuk lesz egy csomó pénzem, bármit megvehetek.. és akkor mi legyen? Tehát van pár dolog amit meg tudsz venni aztán annyi, veszel pár drága kocsit meg pár drága lakást és ennyi. Mit tudsz vele csinálni? Semmit. Vezetgessek a semmiért, vagy nézzem a házamat belülről hogy jajj de durva? Semmi célja az online-nak. Nekem pl. megvan a kedvenc kocsim és a legdrágább apartman.. innentől kezdve minek játsszak?

    Nekem ez a fő gondom az online-al., bár single-ben ugyan ez a helyzet, ott még veszel pár céget de nem tudsz velük csinálni semmit, sehova nem mehetsz be, csakúgy vannak és jön a pénz..

    Inkább aktív dolgokat várnék.. pl. szórakozóhely, ahol időnként buli van és akkor játszod a nagy embert, vagy valami..

    A golf clubot is megveszed végtelen pénzért, aztán mit tudsz vele kezdeni? Ugyanúgy bemész golfozni, mint azelőtt..

    A való életben is megveszed a házat és akkor ott lehetsz, de az kicsit más pálya, mert ugye berendezed, élsz benne stb.. A kocsiddal jársz a munkahelyedre, élvezed stb.. a belső nézetet még mindig nem tudták belerakni, na meg azon kívül hogy gyorsabb lesz, semmi nem változik egy fél millával drágább kocsira váltásnál. A kocsik hangja is nulla, alig hallani. Ráadásul a legolcsóbb suzukinak is versenyautó hangja van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák