Új hozzászólás Aktív témák

  • gyugyo79

    addikt

    válasz #81556480 #71843 üzenetére

    De jelenlegi rendszerbe, úgy, hogy venni kell az alapanyagot nem is biztos, hogy megéri mc gyárazni ha egyedül csinálod. Vagyis a kokot kivéve kb 100% nem max a methnél rezeg a léc.
    Tehát ha úgy nézzük, hogy nem csak feltöltés árát vonjuk a haszonból hanem a fenntartásért történő levonást és az eladási időt is nem biztos, hogy megéri.
    A kocsi lopásnál ugye nincs jobb üzlet csak ott is gyorsabban lehet lopni mint eladni. Amúgy cargobobbal 0 stressz mellett lehet egyedül üresben intézni és nekem a végére nem volt átlag 1000 felett a kár lopás és eladás közben olyan 10 kocsira átlagolva, ami a már csak sérülten lophatókból ( hiányzik az ajtó alapból ) és azokból jött össze amikor a támadó helikopterek beértek mert távol van a raktár és nem érek oda az első felemelkedésből.
    Viszont a 2 kocsi eladás közti időben lehet jobb egy VIP Work mint egy gyár eladás mert gyorsabb így meg lehet, hogy bár érzésre kevesebbet fizet de valójában többet hoz a befektetett idő arányában és nincs kockáztatott árú sem...

    De ez a mi éri meg jobban inkább csak érzés mint valós matek meg azon is múlik ki mit vett meg a gyárakhoz a védelemből ezért mennyi a fenntartásuk stb. Meg ha csak az autó lopás megy (vagy bármi) ismételve az mennyire lesz és kinek milyen gyorsan unalmas az se elhanyagolható :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák