Új hozzászólás Aktív témák

  • freeknight

    őstag

    válasz Kiskokó #65732 üzenetére

    Én meg azt nem fogom megérteni miért akarja midnenáron reprodukálni magát az ember a játékban. Kicsit gyerekesnek is tartom. Felnőtt vagyok, el tudom különíteni egymástól a játékot meg a való életet.
    Beleélni legjobban meg a san andreasba tudtam magam, pedig ott egy néger a főszereplő, én meg pincefehér vagyok. Ezek a dolgok nem igazán zavarnak.

    Én 2 okból csináltam női karaktert: a gta-ban egyszerűen nem lehet normális férfi karaktert csinálni. Fura, gyenge áll, nincs karakteres arc, és mindegyik kb ugyanúgy néz ki. Ha Hegyi Dév meg te egymás mellé álltok és nincs kiírva a név, ha agyonütnek se tudom megmondani, melyik-melyik :D . Többieket is csak a ruha alapján tudom felismerni. Nőket sokkal jobban, egyedibbre meg lehet csinálni.
    Másik meg (de ez szubjektív): anno, mikor kivittem a Mass Effect trilógiát, természetesen férfiként, gondoltam kiviszem nőként is. Ott sokkal többet számít a dolog, mert ugye hangja is van a karakternek, meg a szövege is más. Én is attól féltem, hogy majd nem tudom beleélni magam a női karakterbe. Aztán sokkal jobban tetszett a játék sztorija nővel játsszva.

    Röviden: mindenki azt játszik amit akar, ezért szerintem ne nagyon szóljuk le egymást.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák