- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz HussarF #66605 üzenetére
LSIA-n majd tesztelhetjük. Az biztos negatívuma a kocsinak, hogy nem olyan dömper mint az Insu. Nem megy rosszul de nem tolja úgy szét a forgalmat maga előtt mint az Insu.
Abban meg ugye azt szeretjükPedig reménykedtem, hogy ez még vadabb állat lesz...
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Segal
veterán
válasz Kiskokó #66604 üzenetére
meg ingyen van neked a króm felni
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Met
nagyúr
válasz Triathlete #66600 üzenetére
A régi konfigból mi ment át az újba?
Win10 verzió ugyan az (ugyan az a release?)"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
veterán
Azt mondják mindenhol, hogy nem profitál a GTA V ha SSD-re van rakva, de hosszú percek helyett kb fél percet tölt, mondjuk Story mode-ba, még Online-ba meg kell néznem.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
Met
nagyúr
válasz Triathlete #66611 üzenetére
Akkor, milyen programok vannak telepítve?
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Triathlete
senior tag
Otthon, délután tudok printscreent csinálni ezekről, de semmi fölös, gyanús, memóriazabáló szirszarok
Játékokat illetően amelyekkel nincs probléma, és ezekre emlékszem is: Total War Attila, Rise of the Tomb Raider, Far Cry 5.
MSI Afterburner van de akkor is volt fagyás ha ment a háttérben, és akkor is ha nem. Indulásnál sem kavar be nekem. Semmilyen program nem szokott futni mikor megy a GTA.(#66612) rasotamas: Számomra érezhető különbség van.
KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
VikMorroHun
senior tag
Túlmelegedik a rendszer?
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
Triathlete
senior tag
válasz VikMorroHun #66618 üzenetére
VGA max 65°C, CPU max 50°C.
Mikor nagyon meleg volt az idő, a max VGA hőfok 70°C volt. Eddig többen azt mondták rá, hogy az nem sok.KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Met
nagyúr
válasz VikMorroHun #66618 üzenetére
Akkor restart után nem lenne letiltva a vga.
-
Triathlete
senior tag
-
debrecenikri
tag
Nincs húzva? Nekem instabil OC okozott nem ugyanilyen, de nagyrészt hasonló hibát
Fast ring nélkül nem élet az élet...
-
ucli
senior tag
válasz Triathlete #66621 üzenetére
Ha kinyomod az Afterburnert, akkor a Rivatuner is leáll? Nálam az szokott még bekavarni.
-
Met
nagyúr
válasz Triathlete #66621 üzenetére
Classic shell mi?
Daemon felesleges, egyrészt van helyette ingyenes portable alkalmazás, másrészt win10 kezeli az iso-kat.
Amúgy ja, After burner is okozhatsz ilyet.[ Szerkesztve ]
-
Stallion
újonc
Üdv mindenkinek!
Jelentkezni szeretnék a ProhardverGTA5 (PS3) Crewbe
Szabályzatott elolvastam megértettem.PSN: MirjamGergely, SocialClub: StallionRCSRP
-
Triathlete
senior tag
#66622: Minden gyári értéken van, semmi sincs húzva. Nem szeretem nem is értek hozzá ezért is lett nem K-s a CPU.
#66623: Igen így működik nálam is, de volt már úgy is fagyás, hogy mentek ezek a programok és úgy is, hogy nem.
#66624: Fingom sincs, már ezekkel hoztam el a boltból. Valamelyik játék ISO-ját nem kezelte a rendszer, vagy csak én voltam béna azért kellett.
-
Met
nagyúr
válasz Triathlete #66627 üzenetére
Akkor javasolt egy win reinstall mindenféle csodaprogramok nélkül.
-
Puma K
nagyúr
válasz HussarF #66582 üzenetére
Most miért kell játszani az értetlent?
Nem kevertem semmit sehova.
Ha olvasnál a soraim között ez számodra is nyilvánvaló lenne.
Időrend szerint leírtam a pályafutásomat a Prohardveres GTA V csoportokban.GTA V esetén:
1. 2015. áprilisától tagja voltam az első PHHU-nak 2018. áprilisáig
2. 2018. áprilisában a korábbi szavazás eredményeként megalakuló új avagy második (tehát 2.) PHHU-ban tag lettem
3. immáron az új avagy 2. PHHU-ban x hét-hónap után személyes okokból kifolyólag átállítottam a barátlistámat, mert azt gondoltam, hogy ez jelezve lesz ha gond (mindenféle jött-mentet meg nem veszek fel , főleg nem IGN-est... mert nekünk is a privát szerveren meggyűlt a bajunk velük... korábban 35 ember volt a listámon, most már csak 7 van fent nálam akiknek a nagy része -egyet kivéve- már soha többé nem fog feljönni... tudom, mert személyes ismerőseim...)
4. azután, hogy a barátlistám nem volt látható senki számára hetekig-hónapokig a PHHU tagságom ennyi hosszú idő után szűnt meg.
Érted?
Hetekig-hónapokig nem volt látható és senkit nem zavart.
Majd valakinek szemet szúrt és jelzés nélkül törlésre került a fiókom a csapatból.
Most meg itt olvasom:
Ittheus és ricsa79 nevű játékososnak nem látható a barátlistája
,hogy név szerint vannak említve tagok akiknek ugyan úgy nem látható a barátlistájuk, de ez esetben jelezve lett feléjük.
Nekem írt bárki bárhol ezzel kapcsolatban, hogy helló állítsd már vissza ha maradni akarsz? Nem.
Szívesen játszanék veletek is, mert jó olyanokkal együtt tolni akik képben vannak a játékot illetően.
Továbbá a korábbi okom ami miatt átállítottam egy idő után a listámat megszűnt idővel... de most ezt itt tisztázni avagy korrigálni kellene aki az illetékes volt abban, hogy én törlésre kerültem a csapatból!
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Puma K #66629 üzenetére
Nem tudom, hogy mikor raktak ki, de miért nem akkor szóltál? Miért most? Ha tudtad, hogy az a szabály, hogy láthatónak kell lennie a barátlistának és direkt lezártad, akkor nem értem a problémádat. Ez olyan, mint amikor átléped a megengedett sebességhatárt. Tudod, hogy nem szabad, de csinálod, aztán ha meg elkap a trafi, akkor megy a mellveregetés, mert a másikat akkor miért nem kapták el és téged miért. Ez ilyen, nem lehet mindig mindenkit minden nap ellenőrizni. Minden magasabb rangú tag, aki a crew dolgait intézi ingyen és bérmentve teszi bele azt, amik tud, gyerek, suli, meló mellett, ezt figyelembe kéne venni az asztal csapkodása helyett. Ha ezt nem tudod elfogadni, akkor azt hiszem ezt kár erőltetni.
Egyébként pedig ha jól tudom, akkor kaptál erről valamilyen privát üzenetet, hogyha visszaállítod a nyilvános barátlistát, akkor visszavesznek ~ 2 hónapja. Tehát akkor az nem értesítés? Vagy az a probléma, hogy erről privátot kaptál és nem lettél név szerint megemlítve a topikban?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Plata
félisten
válasz CactuS #66630 üzenetére
Bocsi a kérdésért,de mi Puma játékbeli neve?
Már jó pár éve játszom Ph-sokkal de szerintem nem nagyon láttam még őt Online,vagy legalább is ötletem sincs mi a neve a játékban.Általában tudom hogy a fórumozók neve mi Online,de az övét nem tudom.Vagy nem jegyeztem meg.
Egy ideig azt hittem ő az Alien nevű de kiderült az Hussar. -
PeAdam
tag
Szevasztok srácok! Egy ideje az a gondom, hogy nem gyűlik a Night Club raktárban a South American Imports termék. 4 technikussal dolgozom, az összes többiből folyamatosan jön a pénz, eleinte a kokóból is jött, de utóbbi időben abból semmi. A kokót, meg a methet nem csinálom csak ott van passzívban mindkét vállalkozás az NC miatt, de ettől elméletileg megfelelően kéne működni. A meth azóta is termel rendesen. Tippek esetleg?
[ Szerkesztve ]
Ryzen 3700X, 32Gb HyperX Predator 3200 MHZ RGB, RX 5700 XT Asus Strix OC 8GB
-
Lottheus
tag
válasz Puma K #66629 üzenetére
Na haló, en lennék az egyik "megnevezett" személyesen féljétek és hódoljatok mihaszna népség!
Ja hogy ez egy kicsit nevetséges, hát megne haragudj de a te felháborodásod is az. Még ha úgy is van ahogy mondtad, akkor most inkább örülj hogy ebben is fejlődött a közösség és már szólva van ha észlelnek szabályszegést.Nekem is véletlenül maradt úgy,de ha kitiltottak volna valszeg észre veszem, korigálom és jelzem majd vissza került volna minden a megszokott kerékvágásba. Most annyi történt hogy nem kellett újra két kattintást csinalnia még rajtam kívül másnak is ( azon kívül hogy szólt) Nem értem miért nem jelezted akkor a gondod amikor aktuális volt és most miért akarsz még nagyobb feneket keríteni egy amúgy pozitív dolognak amiben ezekszerint ténylegesen javult a közösség.A kémek nem úgy dolgoznak, hogy gyanút keltsenek. Épp ellenkezőleg. De pont az bennük a gyanús, hogy nem gyanúsak.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz simon105 #66635 üzenetére
Dettó, nálam is csinálta és cserélni kell az embereket. Kb. ugyanaz a bug, mint amikor a Club nem érzékeli a gyárakat, hogy mennek. Leállítás, elindítás és utána jó.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
highness
tag
Sziasztok Srácok!
Szeretnék csatlakozni a Crew-ba!
Egy pár hónapja rendszeresen olvasom a fórumot, sok dologban segítettetek.Ezért szeretnék ennek a nyugodt békés csapatnak a tagja lenni a játékban is. Eddig csak egyedül játszottam, farmolgattam. A barátlistám üres. A szabályzatot természetesen elolvastam, és egyetértek.
A játékban a nevem: HunterMan HUN
Előre is köszönöm! -
Atis870
csendes tag
Sziasztok, én is szeretnék csatlakozni.
A szabályzatot megértettem és elfogadom.
A játékban a nevem: nagyi870
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Triathlete
senior tag
Mikor hazavittem, a GTA volt az első ami felment rá, és akkor egy órán belül proukálta a hibát. Félek, hogy ugyanott lennék, meg ha ez a classic shell vagy mi a rák nem is lenne fent.
Próbálkozom grafika visszavétellel még úgy hogy 85% felett ne terhelje a VGA-t azt meglátom.KovacsK85 / Kovács Krisztián
-
Lorell71
tag
válasz Triathlete #66639 üzenetére
Én nem értek ezekhez, de fiamnál a vírusirtó ütötte ki a GTA-t, Sims 3-4-t. Nálam is gondot okoz néha. Minden eredeti, mégis bezavar.
-
hegyipapa
senior tag
-
Triathlete
senior tag
Na sikerült más játékkal is produkáltatnom a hibát. Ugyanaz a jelenség, de bővebb a log.
Desktop Window Manager mint folyamat ami gyanús.Kronológia sorrendben (ezek ismétlődnek):
INFORMÁCIÓ:
Az Asztalablak-kezelő regisztrálta a munkamenet portját.HIBA:
Napló neve: Application
Forrás: Application Error
Dátum: 2018. 08. 30. 19:26:46
Eseményazonosító:1000
Feladatkategória100)
Szint: Hiba
Kulcsszavak: Klasszikus
Felhasználó: n.a.
Számítógép: DESKTOP-7T57BK3
Leírás:
A hibát okozó alkalmazás neve: dwm.exe, verzió: 10.0.17134.1, időbélyeg: 0xf5178e97
A hibát okozó modul neve: unknown, verzió: 0.0.0.0, időbélyeg: 0x00000000
Kivételkód: 0xe0464645
Hiba pozíciója: 0x0000000000000000
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0x21dc
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01d44086a05695c1
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: C:\WINDOWS\System32\dwm.exe
A hibát okozó modul elérési útja: unknown
Jelentés azonosítója: 914cdaaa-3bcc-4aae-a58b-4b59b7547ba1INFORMÁCIÓ:
Hibagyűjtő: , típus: 0
Esemény neve: APPCRASH
Válasz: Nem érhető el
CAB-azonosító: 0Probléma aláírása:
P1: dwm.exe
P2: 10.0.17134.1
P3: f5178e97
P4: StackHash_1d2f
P5: 0.0.0.0
P6: 00000000
P7: e0464645
P8: PCH_23_FROM_KERNELBASE+0x00000000000EBBDE
P9:
P10:Csatolt fájlok:
A fájlok elérhetők lehetnek a következő helyen:
C:\ProgramData\Microsoft\Windows\WER\ReportQueue\AppCrash_dwm.exe_92d5d5ffae6dc050c6ae6c78e71e691659c81d9_a2bcf5bb_2bdfdceaElemzési szimbólum:
Megoldás ismételt keresése: 0
Jelentés azonosítója: 914cdaaa-3bcc-4aae-a58b-4b59b7547ba1
Jelentés állapota: 4
Kivonatolt gyűjtő:
CAB GUID: 0FIGYELMEZTETÉS:
Leállt az Asztalablak-kezelő folyamat (kilépési kód: 0x000000ff, újraindítások száma: 1, elsődleges megjelenítő eszközazonosítója: NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB).[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Triathlete #66645 üzenetére
Ez a korábbi hiba változata esetleg? Próbáld ki a borderless windowed módot vagy fordítva, ha az van most.
-
Kiskokó
veterán
válasz Triathlete #66645 üzenetére
Nem akarok bele vau mert nem értek annyira hozzá. De nem lehet ez memória hiba? Engem egyszer hasonló viccelt meg és az volt. 1 éves Geil Ultra 2x2gb ddr2 kit. Ipon cserélte is.
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Triathlete
senior tag
válasz CactuS #66646 üzenetére
(#66646) CactuS: Igen most B'less van, visszateszem majd eredetire.
(#66647) Kiskokó: Én se értek, hozzá. Keresek valami memória teszter progit azt meglátom, bár a régi konfigon is próbáltuk fingatni a gépet ilyenekkel, proci stressz teszt, meg a VGA-nál az a furmark. 10percig hajtottuk az egységeket, semmi probléma nem volt.
Közben meg túrom majd a netet ma melóban
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Triathlete #66648 üzenetére
Rákeresve a hibára, elég sokan írták, hogy a váltás Full screen és borderless windowed között megoldja a gondot. Aztán lehet hardveres a gond, a GTA elég érzékeny ezekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Androidos tablet topic
- A Realme is elhagyja Németországot
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest