Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz Anulu79 #56564 üzenetére

    Főleg járművekhez ad fejlesztéseket. A legelején 45 darab volt belőle aztán jött talán még 5-6 amikor játszottam. Nézz rá a research részre a bunkerbe mutatni fogja miket takar. Sajnos random fejlesztgeti a dolgokat tehát nem tudod kiválasztani mire van szükséged és mire nincs.
    3 opció közül lehet választani a bunkerbe.
    (nem biztos hogy ebbe a sorrendbe már nem emlékszem pontosan a sorrendre)
    - Csak nyersanyagot termeljen
    - Csak fejlesztést termeljen
    - Mindkettőt egyszerre fejlessze
    Magyarul veszed vagy lopod a supplyt és a fenti 3 opció közül kiválasztod az egyiket és azt fogja gyártani a gyár. A fejlesztések alapesetben egy örökkévalóság míg meglesznek de persze jó pénzért (darabját 225-k vagy a fejlesztés előrehaladtával kevesebbért) megveheted.
    Végül meg kell venned a kiválasztott járművet, lehívni pegazustól, elmenni érte, elvinni a MOC-ba (értelemszerűen azt is venni ha nincs), ott pénzért megvenni rá a fejlesztés lehetőségét (mint Bennynél a kocsikra) és utána még pénzért megvenni rá azt a fejlesztést amit a bunkerbe (pénzért) kifejlesztettél...
    Csak egy icike picikét lehúzás.

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák