Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz HussarF #51305 üzenetére

    Nekem is volt mar buggys eladasom de nekem siman x-el kellett larakni. Gondolom arra gondolsz amikor elsore csak 4 helyszin latszik es a negyedik utan jelenik meg az otodik.
    Nalam olyan problema tortent hogy nekihajtottam tolatas kozbe egy gaztartalynak es berobbantam buggystol de meglepo modon hiaba robbant a buggy is adott egy ujat amivel mehettem tovabb.

    A moc-os eltuntetessel kapcsolatba meg csak ugy tudtad eltuntetni ha a garazst atalakitottad tuningmuhelye. Utana viszont hiaba viszed be a kocsit azt nem tarolja a moc mert akkor mar tuningmuhely. Csak akkor tudnad ujra garazskent hasznalni ha visszaalakitanad. En pont ezt tervezem majd mert ami elsonek odakerult apc azt eladtam de most nem tudok a helyere rakni semmit csak ha visszaalakitom garazsnak aztan berakas utan megint vissza tuningnak.

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák