Új hozzászólás Aktív témák

  • gyugyo79

    addikt

    válasz HussarF #50886 üzenetére

    De hiába termel valami gyorsabban ha annyival kevesebb a profit és a Weed-Cash-Meth- Cocain közti 60-40 perc az lehet kimérhető de a játékba én kb észre se vettem ha úgy is volt (A Forgeryt ki se nyitottam) . A Forgery ha rendeled bele az árút még lehet hogy bukó is. Szóval ha elfogadod a rediten írt :
    $466/min Forged Documents
    $525/min Weed
    $612/min Counterfeit Cash
    $661/min Meth
    $933/min Coke
    értékeket akkor ezek pont ennyire érik meg nem fogja egyik se jobban megérni ha gyorsabban termel mint a másik mert ezek már egy azt is figyelembe vett számításon alapul vett értékek.
    De mondjuk ezek is kb akkora vonatkozó dolgok amikor le lettek írva. Mert nekem mióta kijött a kieg. többször változott már a mi mennyit. Az elején 2 rendelésből lett tele mind a 4 általam használt gyár szóval 1db 75k -s rendelés az 2,5 csíkot termelt.Míg Asuska már akkor azt mondta, hogy neki a Meth csak 2 csíkot (Szóval már kettőnknek nem volt egyforma, mondjuk nem is ugyan ott volt a gyárunk) ..Most meg 1db 75k -s rendelés az 2 csíkot termel. De fixen mindbe. Szóval a profit már csökkent az elejéhez képes.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák