Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    :) :)) :D :DD :DDD :P :K :C
    VISSZAKAPTAM A PÉNZEM

    Nem volt egyszerű de csak sikerült visszaszerezni a 34 millióm.

    Dióhéjba annyi volt a lényeg hogy Kelére kezdtem el nagyon komolyan hivatkozni hogy együtt játszottunk, mindketten elvesztettük a pénzünk, ő szerencsére már visszakapta és is kérném vissza.
    Erre még érdemi válasz nem érkezett csak hogy nincs összefüggésbe a 2 eset és a szokásos hogy tudnak a problémáról blabla... Ja meg hogy megértik a frusztráltságom.

    Ekkor jött az ötlet hogy megpróbálok visszaírni közvetlen arra az emailcimre amiről jött a support válasza és mivel válasként küldtem látszott minden esemény. Megkérdeztem hogy mit bizonyítsak még? Mert nekem hiányzik a 34 millióm.

    Semmi érdemi dologra nem számítottam az ügybe de meglepő módon fél óra mulva visszaírt a supportos. Na itt kezdtem picit reménykedni:)

    Lloyd W. (Rockstar Support)
    Apr 18, 14:32 EDT

    Hello Hunsegal,

    Thank you for your response.

    We deeply apologize for any inconvenience this has caused you, and understand your frustration in this issue.

    Your case has been escalated to the proper department. Please note, cases are addressed in the order they are received. We would like to thank you for your continued patience in this matter.

    Best regards,

    Lloyd W.
    Rockstar Support

    Majd jött gondolom itt is egy felettes aki végül visszaadta a pénzt :DDD

    Hello hunsegal,

    Thank you for your continued patience while we looked into this for you.

    After see what had happened we went ahead and have gifted GTA$ to your account for the loss. You should see these funds the next time that you log into GTA Online.

    We hope this helps, and if you have any other questions or concerns we would be more than happy to look into it for you.

    Best regards,

    Logan C.
    Supervisor
    Rockstar Support

    Direkt megnéztem Cactus kedvéért hogy látszik e a Maze Bankos tranzakciós listába az utalás de nem. (gondolom akkor a modder által levett pénz sem látszott volna)

    Itt már megvolt a pénzem de csak a duke megvétel szerepel rajta meg au autóeladás meg segítségért kapott pénz.

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák