Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    Na jó hatalmas nem létező angol tudásomat elővéve (Ha ebay-en megért a kínai akkor ezek is meg fogják :P ) elővéve elküldtem nekik a ticketet beleírva hogy hajnali 1 kor hackertámadás ért a játékba és buktam kb 34 milliót kérném vissza a pénzem. Nekem szerencsére Kele yacht partijáról volt olyan képem amin látszik a pénzem (Köszi Kele a partit is mert hogy kép is készült róla ez nagy mázli), közvetlen a támadásról is meg utána is csináltam el is küldtem nekik mind a 3 képet. Ha ez nem tökéletes dokumentálás az esetről akkor semmi...
    Meglátjuk mi lesz egyelőre csak az automatikus válasz email jött meg hogy fogadták a ticketet. Kele oda kell küldeni amit C4mp3r linkelt. Ha úgy jársz mint én hogy nincs beregizve náluk az email címed akkor azt előbb meg kell tenned és várni utána picit (ez nálam kb 1 óra volt bár elmentem addig játszani is) hogy tudjál küldeni.
    Ha nem lenne képed a támadásról akkor hivatkozz rám a ticketnél mert az én támadás előtti képemen te is látszol a player listába amit küldtem nekik #9827250 Ez a ticket számom.
    Sajna a támadásoson nem látszik a player lista :(
    Mindenképp beszámolok majd a fejleményekről.

    Ennek semmi köze a rutinhoz ez olyan veszély jelenleg amire a full ph public session sem megoldás mert bármikor bárki bejöhet és elég neki 2-3 mp-es hogy minden játékos pénzét elvegye. Idő sincs kickelni vagy kilépni/menekülni addigra rég nincs pénzed...

    [ Szerkesztve ]

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák