Új hozzászólás Aktív témák

  • Chal

    addikt

    Nemrég vettem meg a játékot, két dolog baromira idegesít, hátha tudtok segíteni...

    Az egyik, hogy alt+tab után lagos lesz a billentyűzet a desktopon, de annyira, hogy skype-on írni valakinek pár sort is szenvedés már. Erre azt a megoldást találtam, hogy windowed-borderless módban futtatom a játékot, ami végül is működik, de nincs erre valami elegánsabb javítás/megoldás?

    A másik szintén desktopra tabolás probléma: van hogy win+tab -al váltok, mert arra áll rá a kezem, ilyenkor pedig jön a totál szívás: teljesen meghülyül a billentyűzet, minden karakter valamilyen shortcutot kap, és random alkalmazásokat és windows featureket indítanak el, használhatatlan a gép teljesen. Érdekessége a dolognak, hogy ha kilövöm a GTA-t, akkor néha megjavul, de többnyire nem. Ez utóbbi esetben csak a reboot segít. Billentyűzet kihúz/bedug dolgot próbáltam, semmi eredménye, illetve ránéztem a windowsban a billentyűzet beállításokra, hátha valami furcsa módba vált át ilyenkor, de semmi.

    Más játékoknál még csak hasonló gondom sincs, egyedül a GTA-val van gond. Persze kicsit gyanakszok, mert a netet túrva nem találok hasonló hibát, sokan panaszkodnak ugyan alt+tab-os problémákra, de nekik többnyire az a bajuk, hogy crashel a játék tőle, ráadásul ha jól láttam, akkor ezt már egy régebbi patchben javították is.

    Van valakinek ötlete?

Új hozzászólás Aktív témák