Új hozzászólás Aktív témák

  • freeknight

    őstag

    válasz Anulu79 #44949 üzenetére

    Nincsenek szerverek, sessionök vannak, ahol p2p módszerrel kapcsolja össze a playereket a játék. Szánalom, de ez van. Ha rámész hogy go online, bedob valahová automatikusan. Van még lehetőséged crew tagokhoz vagy barátokhoz csatlakozni, de az is véletlenszerű. Van még invite only és solo session is, de azokon csomó dolgot nem lehet csinálni.

    Online útmutató: gyűjts össze jobokkal vagy különféle játékmódokkal (most a vehicle vendetta fizet sokat, de ez mindig változik) 200ezer dollárt, abból a dinasty8.com-on futni fogja a legolcsóbb high-end apartmara. Így lesz egy házad és 10 autós garázsod, ezen kívül tudsz heisteket hostolni. Told le az elsőt (fleeca job), így kinyílik a páncélozott kuruma. Erre gyűjts össze kb 500ezer dollárt, vedd meg, és told le a maradék heisteket. Ha nem költesz sokat és közben is csinálsz jobokat versenyeket és ilyesmiket folyamatosan, a pacific standard meló után elég pénzed lesz egy ceo irodára és vehicle warehouse-ra. Onnantól kezdve kb óránként szerezhetsz 400ezer dollárt, és nem lesznek pénzügyi gondjaid.

    A többire meg majd rájössz magadtól is, főleg ha belépsz a crew-ba és segítesz a ph-soknak. Igazából ilyen online útmutató azért nincs, mert folyamatosan hoznak be újdonságokat, mindig változik mivel lehet sokat keresni. Ami a lényeg hogy kezdőként ezt a sorrendet kövesd: highend apartman - páncélozott kuruma - heistek sorrendben letolása, a többi rajtad múlik.

Új hozzászólás Aktív témák