Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz Daw93 #44838 üzenetére

    Pusztán a rádobásért senki nem kapott ban-t. Vagy bankolta vagy elköltötte. Ezt nézve jogos a dolog, még akkor is, ha az ítélet eszméletlenül el van túlozva. Én sem azt mondtam, hogy ez így korrekt, olvasd el azt, amit írtam. A probléma az, hogy eleve le sincs írva sehol, hogy ilyen esetben mit tehetsz, mi az, amivel elkerülöd a ban-t.

    Az egészben az a furcsa, hogy egy amerikai cégről beszélünk, ahol mindenért beperelhetnek, például ezért:

    Mégsem foglalkoznak a vásárlókkal érdemben. Minimális supportjuk lehet, az is kiszervezve Indiába - legalábbis akikkel én leveleztem anno a 21:9 hiba miatt az biztos, hogy nem amerikai volt -, minden más automatizált. A külsős support gondolom nem is lát az automata rendszer mögé, ezért is zárják az ilyen ticketeket.

    Szerintem azok a játékosok akik sosem használtak modmenüt mind hasonlóan éreznek, mint te (vagy én). Ha elveszik száz vagy ezer órányi játék a semmibe, akkor biztos, hogy önként még egyszer nem rohanok nyitott szájjal a f*szerdőbe.

    A héten, ha lesz időm, akkor írok a supportnak egy általános kérdést, hogy ők mit javasolnak ilyen esetben, mit tegyen a játékos, hogy ne reseteljék az accountját.

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák