Új hozzászólás Aktív témák

  • #81556480

    törölt tag

    válasz STC Speed #3147 üzenetére

    na de uram tök jó amit mondasz. :C

    Én most vettem egy xboxot. 2005ös, tökéletesen működik. Alkalmi vétel volt és csak a GTA V miatt.

    Elszörnyülködtem viszont azon hogy az x4 965BE és GTX 460 kombóhoz képest mennyire gyenge a grafika :( Ja de csak sima CRT nagy képernyős TV-m van.De ez annyira rossz hogy még nem tudtam megszokni. Na de ez mindegy is, mert nemsoká jön a nagytévé :D
    Az irányítást még nem tudtam megszokni.Most a best játék számomra a MAX payne 3. Ezt megvettem boxra is (így már 3 platformon megvan eredetibe, :DDD) 4-5x toltam ki PC-n (kb 200 óra multi) de a konzolos irányítás egyenlőre kínkeserves nekem. Ettől még nem írom le mert azt mondják meg lehet szokni.
    Úgyhogy nekem mind a kettő megfér egymás mellett. Bár tuti hogy amint kijön a V pc-re (ha kijön ) akkor azon tolom tovább. Ezt pedig meghagyom nídforszpídezni :D . Akárhogyan is megszokom, GTA-zni sosem lesz számomra olyan mint pc-n 12 év után :))

    Más:

    Az egész azért is furcsa még mert pc-n fél méterre a monitortól asztalon bill&egér kombóval meg 22es monitorral tolom viszonylag közelről. A box egy gyenge Tv-n, messzebbről, rosszabb minőségben.. hát még szokni kell ( na de mint mondtam szép nagy lapos hd tv-n biztosan sokkal jobb :D )

    :R

Új hozzászólás Aktív témák